понеділок, 25 травня 2009 09:00

Трудова партія не підтримає Литвина на виборах Президента

Трудова партія не підтримає Литвина на виборах Президента

У Трудової партії України немає політичних зобов"язань підтримувати лідера однойменного блоку Володимира Литвина на президентських виборах, якщо він балотуватиметься.

Про це заявив голова ТПУ Дмитро Сирота після завершення з"їзду цієї політичної сили, який пройшов 23 травня в Києві.

На з"їзді Сирота відзначив, що Трудова партія України підтримає політика Сергія Тігіпка, якщо він вирішить брати участь в президентській кампанії.

На питання, як така позиція партії узгоджується з тим, що ТПУ у Верховній Раді входить в Блок Литвина і у зв"язку з цим повинна підтримувати якого-небудь єдиного кандидата від цього блоку, Сирота повідомив, що у очолюваної ним партії немає політичних зобов"язань підтримувати на президентських або місцевих виборах кандидатів, висунутих політичними партнерами.

"Існує міжпартійна угода між Трудовою партією України і Народною партією Литвина. Винятковим предметом цієї угоди є співпраця у Верховній Раді", - відзначив Сирота, відзначивши, що ця домовленість не регулює питання виборів Президента або місцевих виборів.

Таким чином, на переконання Сироти, ТПУ не має ніяких зобов"язань з підтримки тих або інших кандидатур від політичних партнерів по парламенту на президентських виборах.

УНІАН, ProUa
Зараз ви читаєте новину «Трудова партія не підтримає Литвина на виборах Президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути