четвер, 14 травня 2009 09:35

Литвин за скорочення президентських перегонів

Литвин за скорочення президентських перегонів

Голова Верховної Ради України Володимир Литвин переконаний у необхідності зменшити термін проведення президентської виборчої кампанії, враховуючи важку економічну ситуацію, до 70-90 днів замість 120.

Про це він заявив, відповідаючи на запитання журналістів під час робочого візиту до Російської Федерації (м.Санкт-Петербург).

Зокрема, на думку Литвина, при прийнятті рішення про дату президентських виборів парламент повинен у тій же постанові зафіксувати дату, до якої Верховна Рада України має прийняти зміни до Закону про вибори Президента України.

Спікер вважає, що в умовах кризи для проведення виборчої кампанії "було б достатньо 70-90 днів замість 120, які визначені зараз".

"Країна і так майже не працює, а коли всі будуть мобілізовані на вибори, і на всі державні установи, які зачиняться, буде повішений замок, бо всі підуть на вибори, постане питання, а чим переможець буде керувати", - сказав Литвин, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Литвин за скорочення президентських перегонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути