Стратегія порятунку України: послухай Путіна і зроби навпаки

Жодної демілітаризації і нейтральних статусів, лише євроатлантична інтеграція і подальша мілітаризація - ключ до нашого виживання

Роздуми над усіма цими варіантами розвитку подій дозволяють сформулювати чітке розуміння безпеки і перспектив України. Перша умова - це євроатлантична і європейська інтеграція, спільна доля України й цивілізованого світу. Не нейтральний статус, на якому наполягають у Москві, а членство в НАТО.

Друга умова - це сильна армія, сучасний ВПК, створення ракетних армій, сприяння сучасним технологіям. Не демілітаризація, про яку говорить Путін, а мілітаризація. Третя умова - це перемога у боротьбі за українську ідентичність. Насправді російська теза про "денацифікацію" - це якраз про необхідність перетворення українців на імперців, знищення всього українського. Для сучасної Росії - нацистської за сутністю держави - відмежування від "російського світу" і є нацизм.

...фактично ми маємо шанс вижити тільки якщо не виконаємо головні російські вимоги. Росія, як це й завжди було у наших взаєминах, подарувала нам ключ до збереження нашої державності й ідентичності: вислухай Путіна і зроби навпаки

Тобто фактично ми маємо шанс вижити тільки якщо не виконаємо головні російські вимоги. Росія, як це й завжди було у наших взаєминах, подарувала нам ключ до збереження нашої державності й ідентичності: вислухай Путіна і зроби навпаки.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі