Удар по Чернігову. Путін воює з цивільними

Росія цілеспрямовано і методично намагається знищити всіх українців. Як цьому запобігти?

Після поразки давно омріяного бліц-крігу, кремлівський диктатор обрав війну на виснаження. Щоб залякати місцеве населення, щоб спонукати його якомога швидше виїхати і залишити власну землю. Путін відкрито визнає: росіян на території України немає. Ми не братній народ, а лише бунтівна провінція, яку необхідно стерти з лиця землі, покарати за непокору і відновити нарешті російську імперію в межах колишнього СРСР. І він це робить - щодня, будь-де, куди зможе дотягнутися своїми ракетами.

І ця боротьба з мирним населенням буде тривати. Бо саме цивільні громадяни України - легітимні цілі для російської армії. І це підводить нас до необхідності посилення протиповітряної оборони, якої в України немає. Однак на Заході дуже бояться ескалації стосунків з Путіним, і найбільший їхній страх - це безпосереднє зіткнення з армією РФ та початок Третьої світової війни. Але щоб цьому запобігти - партнери мають надати нам додаткові ППО, додаткових батарей "Петріот", додаткову зброю і снаряди.

Навіть якщо уявити, що активна фаза бойових дій завершиться, а політичного рішення так і не буде знайдено - територія України так і залишиться досяжною для російських ракетних атак. І наша держава має стати фортецею, із добре захищеним небом, з надійно захищеними кордонами. І доки Росія налаштована на роки й роки невпинної війни - ми маємо бути готові до захисту. А доки ми його не маємо - удари, подібні до тих, що сьогодні відбулись по Чернігову, будуть повторюватися. І хай нікого не обманює путінська історія про Велику Русь. Адже Чернігів - великий центр цього давнього князівства, який Путін і його армія сьогодні намагалися знищити. Для убивць не існує ані історії, ані культури - тільки бажання загарбати все і заселити ці землі лояльним (читайте російським) населенням.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі