Що ми протиставимо російським гіперзвуковим ракетам

Українські розвідники знають, де Росія виробляє свої смертоносні ракети. Справа лише за безпілотниками великої дальності. А що держава?

Ворог нахабніє, і завдає ударів гіперзвуковими ракетами серед білого дня. Їм треба багато жертв, потрібна паніка, потрібна демонстрація сили, щоб поставити нас на коліна, і повернути в стійло відроджуваної російської імперії. А нам потрібна дальність. Гіперзвукові "Онікси", "Кинджали", квазібалістичні "Іскандери" роблять в Оренбурзі, Воткінську, Іжевську, і на інших підприємствах (у нас все записано) на відстані 500-1500 км від наших кордонів.

...далекобійні дрони не те що на кухні, навіть у гаражі не спаяєш. Потрібні гроші, фахівці, виробничі потужності, забезпечення безпеки виробництва і застосування. Це треба робити, створювати так само, як створювали колись американці атомну бомбу в проєкті "Мангеттен"

Тому розробка і виробництво ударних дронів на дальність 1500-2000 км має стати архіважливим державним завданням. Тут усе не так просто, як із дронами фпв (хоча і з ними все дуже непросто, якщо робити правильно, а не на кухні). Але далекобійні дрони не те що на кухні, навіть у гаражі не спаяєш. Потрібні гроші, фахівці, виробничі потужності, забезпечення безпеки виробництва і застосування. Це треба робити, створювати так само, як створювали колись американці атомну бомбу в проєкті "Мангеттен". А не чекати, коли "сліпа рука ринку" все зробить сама, коли хтось зробить, і принесе готове рішення за дозволені 25% прибутковості на безпілотних проєктах. Будете чекати - ворог розбомбить усе, навіть ваші комфортні офіси і глибокі бункери на Печерську.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі