Україна потребує далекобійних дронів

Найбільших втрат українцям завдають КАБи, їх несуть ворожі літаки з аеродромів за 300 км від кордону. Як із цим боротись?

Читаю зведення за останню добу: ворог застосував по території України 1 ракету "Іскандер", 1 ракету "С-300", 2 авіаційні ракети, 3 "Шахеда" і 106 керованих/коректованих авіаційних бомб (КАБів).

КАБами випалюють наше прикордоння, КАБами проламують нашу оборону, перетворюючи на криваве місиво бліндажі й окопи. Удари КАБами здійснюють фронтові бомбардувальники Су-34, які базуються на відстані до 300 км від лінії фронту...

106 КАБів, Карл! Сто шість! По Чернігівській, Сумській, Харківській областях, по лінії фронту. КАБами випалюють наше прикордоння, КАБами проламують нашу оборону, перетворюючи на криваве місиво бліндажі й окопи. Удари КАБами здійснюють фронтові бомбардувальники Су-34, які базуються на відстані до 300 км від лінії фронту/кордону на аеродромах Морозовськ, Єйськ, Балтимор, Курськ.

Морозовськ бомбили українськими дронами в грудні минулого року, Балтимор - у січні цього року, Курськ - у жовтні минулого року, Єйськ - не бомбили взагалі.Звідси і 106 прильотів на добу. Адже вони там недолякані. Ясна річ, що долетіти дронами до Пітера або Череповців прикольніше, та ворожі бомбардувальники це не зупинить.

Допомагаємо тим, хто робить справу. Щоб зупинити навалу КАБів треба багато дронів-камікадзе на дальність 300 км.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі