Усі люблять "прості рішення". Ось вам одне з них

Зараз, коли закінчується вже перший місяць 2024 року, ще не укладені контракти на "мільйон дронів"

Як збільшити виробництво дронів удвічі за ті самі гроші? Дуже просто: треба мати довгостроковий виробничий план і ритмічно фінансувати виробників.

Бо зараз, коли закінчується вже перший місяць 2024 року, ще не укладені контракти на "мільйон дронів".

Немає контрактів - немає грошей, немає комплектуючих. Виробники власним коштом утримують працівників, оплачують оренду, електрику, тепло і чорними схемами закуповують комплектуючі про запас.

За місяць підпишуться контракти і з'являться гроші на дрони, але тепер ці дрони будуть вдвічі дорожчими, бо треба якось компенсувати простій виробництва

За місяць підпишуться контракти і з'являться гроші на дрони, але тепер ці дрони будуть вдвічі дорожчими, бо треба якось компенсувати простій виробництва і високі ціни закупівель за чорними схемами.

Тобто якщо один місяць виробник на працює, тому що немає контракту з вини чиновників, депутатів, генералів, а в наступний місяць виробляє, скажімо, 1000 дронів, то він міг би виготовити умовно 2000 дронів, якби був довгостроковий контракт без простоїв, із плановою закупівлею комплектуючих у великих обсягах із преференціями за низькою ціною.

Просте спостереження з життя. Просте рішення хтось має ухвалити. Хто?..

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі