Чекаєте повернення Порошенка і Гройсмана? Але це не допоможе

Ви думаєте, що хтось прийде і все виправить? Нема таких дурнів. Крім нас самих

Ну ок, розумники, давайте зробимо як ви хочете. Поміняємо Зеленського на Порошенка (а він справді хоче?), Шмигаля на Гройсмана (а він погодиться?), Умерова на Полторака (а де він, до речі?), Залужного на Сирського (а навіщо йому це треба?) або на Забродського (тільки божевільний може сьогодні очолити армію).

Ви справді думаєте, що це спрацює? Що Порошенко захоче очолити країну, яка летить у прірву зі швидкістю кур'єрського поїзда? Вірите, що він зможе вмовити Конгрес виділити нам мільярди доларів, дати літаки й танки, і дронів при ньому вистачатиме, і в армію ухилянти підуть, як на банкет? І що при ньому війна закінчиться нашою перемогою наступного тижня?

Ви думаєте, що Сирський або Забродський не знають, у яку дупу вони потраплять, якщо сядуть на місце Залужного? Коли ними керуватимуть Єрмак і Безугла, а відповідати доведеться самим?

Ви думаєте, що Гройсман ідіот? Що Полторак божевільний? І що Сирський або Забродський не знають, у яку дупу вони потраплять, якщо сядуть на місце Залужного? Коли ними керуватимуть Єрмак і Безугла, а відповідати доведеться самим? Без розвідки - бо вона в Міноборони і не підпорядковується Генштабу. Без снарядів - бо їх ніде немає. Без дронів - бо замість них побудували тисячі кілометрів доріг. Без фортифікацій, які давно лежать кешем у швейцарських банках...

Ви думаєте, що це комусь треба, і хтось прийде, і все виправить? Нема таких дурнів. Крім нас самих.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі