Шойгу vs Пригожин: невдовзі чекайте на реальне "мочилово"

Історія повторюється – черговий лисий в кепці на броньовичку готовий поміняти владу в Росії та знайти цапів-відбувайлів

Сергій Шойгу наказав російським "добровольчим загонам" до 1 липня укласти контракти із міністерством оборони РФ. Євген Пригожин відразу ж послав його подалі, сказавши, що співробітники ПВК "Вагнера" контракти з Шойгу не укладатимуть.

Ігор Стрєлков-Гіркін вже встиг назвати дії Пригожина військовим бунтом.

Це ще один крок до прямого зіткнення збройних сил під командуванням МО та банди "Вагнера" на чолі з Пригожиним. Після 1 липня "вагнерівці" опиняться поза законом і стануть якимись незрозумілими гопниками зі зброєю, носити яку без контракту із МО вони просто не матимуть права. А далі міністерство оборони повинно їх роззброїти та інтернувати, принаймні до того моменту, поки вони не підпишуть контракт.

Можна припустити, що за Пригожиним надішлють групу захоплення з ГРУ. А його головорізів просто на базах візьмуть в облогу з вимогою виходити без зброї.

Цілком імовірно, що розпочнеться реальне "мочилово", переможцем з якого на першому етапі вийде більш підготовлена та мотивована ПВК "Вагнера".

Пригожину необхідно розкачати армію проти командування, а плебс проти влади. Тільки це може його врятувати

Пригожину необхідно, доки "снаряди не закінчаться", розкачати армію проти командування, а плебс проти влади. Чим він останнім часом фактично займається. Тільки це може його врятувати.

Подібне завдання понад сто років тому вирішив інший лисий у кепці на броньовичку. У нього теж була своя ЧВК, яка називалася Червоною гвардією і яку також намагалася відібрати в нього влада.

Пригожина може підтримати солдатська маса, молодший та середній офіцерський склад, і навіть частина правлячої верхівки. Їй він буде вигідний як людина, яка здатна підготувати народ до неминучої поразки Росії. Пригожин зможе безболісно продати охлосу поразку, супроводживши її антиелітною популістською демагогією та розправою над цапами-відбувайлами в особі керівництва армії, окремих олігархів та бюрократів. Путін на це не здатний.

Кривавого повара цікавлять лише гроші та влада. Якщо він переможе – укладе новий "Брестський мир"

А для спрощення міжнародних контактів кривавий повар може поставити маріонетковим президентом якогось менш замаранного у військових злочинах поплічника.

Пригожин – ніякий не ура-патріот, а абсолютно прагматичний карний злочинець. Всі ці брєдові імперські ідеї йому і даром не потрібні. Цікавлять його лише гроші та влада. Якщо він переможе – укладе новий "Брестський світ" (капітуляцію, по суті) з Україною та Заходом. Іншого раціонального виходу в нього просто не буде.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі