Відставка Авакова без голосування у Раді – це чергові інтриги

"Причепом" ніби йдуть Малюська, Таран і Ткаченко

Опублікували інформацію щодо заяви міністра внутрішніх справ Арсена Авакова: він подав у відставку "відповідно до частини першої статті 18 Закону України "Про Кабінет міністрів України".

Ну, заява на практиці нікого ні до чого не зобов'язує. Для початку нехай цю відставку спершу проголосують у Верховній Раді. До успішного голосування це не більше як чергові інтриги.

Хоча сам факт озвучення ймовірної відставки вже є ознакою не надто добрих процесів. Значить, Зе-команда конкретно порушує баланс сил, що склався у владі. Однак бажання отримати більше впливу і більше контролю може призвести не просто до порушення балансу, а до того, що вся ця система перекинеться і човен влади піде на дно.

А загалом цікаво. Це Зе-команда так захотіла поставити власного міністра МВС, бо дійсно намічаються дострокові парламентські вибори?

"Причепом" там ніби йдуть мініст юстиції Малюська, міністр оборони Таран (а як же парад на підборах?! Вже без нього?) і Ткаченко з Мінкульту. Однак то вже геть інша історія: в контексті домовлених "кластерів по Донбасу" (формула Штайнмаєра передусім) з Меркель, прямих погроз Кремля про "звільнення територій" України і протискання в цілковито непрофільних законопроєктах дискримінаційних щодо державної мови статей.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі