Михайличенко не винен у травмах своїх гравців

"Шахтар" з "Динамо" зіграють результативну нічию

Не бачу нічого страшного в тому, що "Динамо" та "Шахтар" розпочнуть у першому ж матчі після карантину. Упродовж тривалого часу ми спостерігаємо подібну картину. Я маю на увазі матчі за Суперкубок України, які відривають сезон. Якість гри у них завжди була хорошою.

У "Динамо" зараз непроста ситуація. Команда змушена боротися за друге місце. Будь-яка осічка може стати вирішальною. Права на помилку особливо нема. Тому потрібно стежити за емоціями, щоб не було вилучень. Кияни мають грати обережно та обов'язково спробувати взяти очки.

"Шахтар" підходить до гри фаворитом. Склад команди зіграний. Напротивагу цьому в "Динамо" постійно йде пошук. Той же Денис Попов тільки в цьому сезоні став основним центральним захисником. Зараз Георгій Цітаїшвілі "проситься" до стартового складу.

Не став би шукати в травмах гравців "Динамо" якусь закономірність. Тут, скоріше, особисті проблеми. Віктор Циганков гра у такому стилі, що він постійно перебуває в контакті із захисниками. Аналогічна ситуація, приміром, у Ярмоленка та Роббена.

Микита Бурда часто йде в "стики", веде силову боротьбу, тому від цього страждає. Йому потрібно додати в атлетизмі. На мій погляд, Миколі Шапаренку заважає психологічний стан. Він дуже емоційний хлопець, який бере все близько до серця. Завжди хочеться стрибнути вище голови, довести іншим. Звідси виникають травми. Тому тут немає системи. Не потрібно звинувачувати тренерський штаб Олексія Михайличенка.

Вирішальною у неділю ввечері на "Олімпійському" буде гра в обороні

Вирішальною у неділю ввечері на "Олімпійському" буде гра в обороні. Я уважно дивився товариські матчі "Динамо" проти "Руха" та "Олімпіка". Команда Михайличенка поки не може похвалитися надійною грою біля своїх воріт. Є питання не тільки до оборонців, але і до опорної зони. Обидві команди створили забагато моментів біля динамівських воріт.

Ставлю на результативну нічию.

Олег Федорчук, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі