Злодії при посадах є головною загрозою національній безпеці України

Коротка ілюстрація "найуспішнішої реформи"

Шановні пане президенте України, панове генпрокуроре, голово СБУ, в.о. директора ДБР!

Маю коротку, але дуже ємку за змістом ілюстрацію "успішного подолання в Україні корупції, тиску на бізнес та рейдерства".

А заодно - і "найуспішнішої реформи в Україні - реформи МВС".

Одразу "чотири в одному".

Події відбуваються на Миколаївщині 1 квітня 2020 року - але жодних жартів.

Аграрне підприємство "Перемога народу", яке багато років поспіль веде зразково-законну виробничу діяльність, приступає до весняних польових робіт - підійшла пора. Це коли один день рік кормить.

Псевдо-аграрне "підприємство", а насправді зареєстрована в обласному центрі "на асфальті" рейдерська організація ТОВ "Партнер-Агро", маючи на меті незаконно заволодіти землею та засіяти ці самі поля - бо вони є об'єктом рейдерства, - наймає поліцію. Замість тітушок. Щоб здійснити рейдерство не методами розбою, як у попередні роки, а "відповідно до законодавства".

Так дешевше і надійніше - бо раніше доводилося платити і бандитам, і міліції/поліції за прикриття розбою.

Поліція перешкоджає здійсненню законної підприємницької діяльності шляхом "проведення слідчих дій".

Механізаторів змушують отримати повістки на допит прямо у тракторах

Прямо у полях. Великими силами. Чи не половиною особового складу міськрайонного відділку. Механізаторів змушують отримати повістки на допит прямо у тракторах. Тут би і допитували - тільки щоб зупинити сівбу. Та це вже було б геть відверте свавілля - адвокати не дають.

Ви думаєте, поліція не знає, що сівба йде законно?

Ви думаєте, поліція не розуміє, що чинить беззаконня?

Все знає і все розуміє. Але вказівку "зверху" виконує.

Первомайська поліція - вказівку з Миколаєва.

Миколаївська поліція - вказівку з Києва.

Знаючи, що землю намагаються захопити злочинці, рейдери.

Знаючи, що у них на руках пакет рейдерських документів, сфальшованих для захоплення землі ще у 2012 році шляхом видання нікчемних розпоряджень голови Первомайської РДА та фальсифікації усіх інших "документів".

Чудово знаючи також, що "спірна" земля ще у середині 1990-х законно роздержавлена, передана у колективну власність, розпайована, у 1998-2000 паї абсолютно законно продані-куплені, всі правовстановчі документи на них є чинними й дійсними, ніким не те що не скасовувалися, а навіть не оскаржувалися.

"Спірна" земля ще у середині 1990-х законно роздержавлена, передана у колективну власність, розпайована, у 1998-2000 паї абсолютно законно продані-куплені

Запитайте цих сьогоднішніх ментів "що ж ви робите?" - відповідь заготовлена: виконуємо слідчі дії, це наш службовий обов'язок, від ТОВ "Партнер-Агро" поступила заява, ми зобов'язані негайно реагувати!

І чомусь ніхто не вимагає від них відповіді на дуже прості питання: а чому це так цікаво виходить, що ви старанно "виконуєте службові обов'язки" виключно по заявах криміналітету, які є відверто брехливими, і водночас абсолютно не виконуєте їх по заявах законослухняних осіб?!

Таких "чомусь" дуже багато, а відповідь одна: тому що ті, хто має задавати ці питання, є частиною - причому керівною частиною - "правоохоронно"-кримінальної системи, створеної в Україні в останні роки під прикриттям "реформ" МВС, прокуратури, судів, органів державної безпеки тощо.

Все, що мало би працювати проти криміналу, працює на нього - і проти законослухняного громадянина, підприємця, бізнесу.

Все це свавілля наразі продовжує існувати виключно завдяки вашій бездіяльності, пане президенте України. І буде існувати та процвітати доти, доки вищими органами державної влади будуть керувати бандити і корупціонери, яких ви ніяк не усунете та не притягнете до відповідальності. Не коронавірус, не економічна криза і навіть не сепаратизм, а злодії при посадах є головною загрозою національній безпеці України.

І вашій особисто.

Прошу вжити термінових і вичерпних заходів щодо припинення злочинів, про які написано вище.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі