Воры при должностях являются главной угрозой национальной безопасности Украины

Краткая иллюстрация "самой успешной реформы"

Шановні пане президенте України, панове генпрокуроре, голово СБУ, в.о. директора ДБР!

Маю коротку, але дуже ємку за змістом ілюстрацію "успішного подолання в Україні корупції, тиску на бізнес та рейдерства".

А заодно - і "найуспішнішої реформи в Україні - реформи МВС".

Одразу "чотири в одному".

Події відбуваються на Миколаївщині 1 квітня 2020 року - але жодних жартів.

Аграрне підприємство "Перемога народу", яке багато років поспіль веде зразково-законну виробничу діяльність, приступає до весняних польових робіт - підійшла пора. Це коли один день рік кормить.

Псевдо-аграрне "підприємство", а насправді зареєстрована в обласному центрі "на асфальті" рейдерська організація ТОВ "Партнер-Агро", маючи на меті незаконно заволодіти землею та засіяти ці самі поля - бо вони є об'єктом рейдерства, - наймає поліцію. Замість тітушок. Щоб здійснити рейдерство не методами розбою, як у попередні роки, а "відповідно до законодавства".

Так дешевше і надійніше - бо раніше доводилося платити і бандитам, і міліції/поліції за прикриття розбою.

Поліція перешкоджає здійсненню законної підприємницької діяльності шляхом "проведення слідчих дій".

Механізаторів змушують отримати повістки на допит прямо у тракторах

Прямо у полях. Великими силами. Чи не половиною особового складу міськрайонного відділку. Механізаторів змушують отримати повістки на допит прямо у тракторах. Тут би і допитували - тільки щоб зупинити сівбу. Та це вже було б геть відверте свавілля - адвокати не дають.

Ви думаєте, поліція не знає, що сівба йде законно?

Ви думаєте, поліція не розуміє, що чинить беззаконня?

Все знає і все розуміє. Але вказівку "зверху" виконує.

Первомайська поліція - вказівку з Миколаєва.

Миколаївська поліція - вказівку з Києва.

Знаючи, що землю намагаються захопити злочинці, рейдери.

Знаючи, що у них на руках пакет рейдерських документів, сфальшованих для захоплення землі ще у 2012 році шляхом видання нікчемних розпоряджень голови Первомайської РДА та фальсифікації усіх інших "документів".

Чудово знаючи також, що "спірна" земля ще у середині 1990-х законно роздержавлена, передана у колективну власність, розпайована, у 1998-2000 паї абсолютно законно продані-куплені, всі правовстановчі документи на них є чинними й дійсними, ніким не те що не скасовувалися, а навіть не оскаржувалися.

"Спірна" земля ще у середині 1990-х законно роздержавлена, передана у колективну власність, розпайована, у 1998-2000 паї абсолютно законно продані-куплені

Запитайте цих сьогоднішніх ментів "що ж ви робите?" - відповідь заготовлена: виконуємо слідчі дії, це наш службовий обов'язок, від ТОВ "Партнер-Агро" поступила заява, ми зобов'язані негайно реагувати!

І чомусь ніхто не вимагає від них відповіді на дуже прості питання: а чому це так цікаво виходить, що ви старанно "виконуєте службові обов'язки" виключно по заявах криміналітету, які є відверто брехливими, і водночас абсолютно не виконуєте їх по заявах законослухняних осіб?!

Таких "чомусь" дуже багато, а відповідь одна: тому що ті, хто має задавати ці питання, є частиною - причому керівною частиною - "правоохоронно"-кримінальної системи, створеної в Україні в останні роки під прикриттям "реформ" МВС, прокуратури, судів, органів державної безпеки тощо.

Все, що мало би працювати проти криміналу, працює на нього - і проти законослухняного громадянина, підприємця, бізнесу.

Все це свавілля наразі продовжує існувати виключно завдяки вашій бездіяльності, пане президенте України. І буде існувати та процвітати доти, доки вищими органами державної влади будуть керувати бандити і корупціонери, яких ви ніяк не усунете та не притягнете до відповідальності. Не коронавірус, не економічна криза і навіть не сепаратизм, а злодії при посадах є головною загрозою національній безпеці України.

І вашій особисто.

Прошу вжити термінових і вичерпних заходів щодо припинення злочинів, про які написано вище.

Оригінал

Если вы заметили ошибку в тексте, выделите ее мышкой и нажмите комбинацию клавиш Alt+A
Комментировать
Поделиться:

Комментарии

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі