Росія поверне Крим і Донбас та сторицею заплатить за вкрадене

Скільки злодій не краде, а в тюрмі буде

Путінська стратегія великого "цап-царапу", що стала з деяких пір майже офіційною, насамперед провалилася у спорті. Мінімум на чотири роки російських спортсменів збираються усунути від всіх міжнародних змагань. Наївні шахраї думали легко цап-царапнути за допомогою допінгу медалі в Сочі, а потім підмінити аналізи і замести сліди. Не вийшло. Тепер навіть "єдинорос" Фетисов називає Росію "найбільш знеславленою країною в історії спорту".

Проблема російської верхівки в тому, що вона, звикнувши легко і безкарно красти у себе вдома, стала переносити практику "цап-царапу" на міжнародну арену в різні сфери життя: від спорту до великої політики. А "здесь вам не тут" - як говорив класик. Такі практики можуть давати короткостроковий ефект, але самогубний в довгостроковій перспективі.

Мінімум на чотири роки російських спортсменів збираються усунути від всіх міжнародних змагань

Українські кораблі повернули, наостанок цап-царапнули звідти всю техніку і навіть унітази. Ну, це у звичайному російському стилі: "тягни із заводу кожен цвях". Однак у світі не можна поводитися так, як звикли злодійкуваті російські чиновники. За злочином неминуче послідує покарання. Все царапнуте доведеться повернути - і Крим, і Донецьк з Луганськом, і вивезені звідти цінності. А ще доведеться сторицею заплатити за вкрадене (навіть за унітази, які вкрали з українських кораблів), як платить російський спорт за свої цап-царапнуті "перемоги".

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі