Роман Кулик
Офіцер ЗСУ, співзасновник освітнього проекту "Експертний корпус"
12.04.2017

Шлях Дорна, або турне по Сибіру

Наївно вірити, що хтось із російськомовних виконавців залізобетонно на боці України

Іван Дорн і його зашквар - геть не новинка чи виняток з правил, просто тенденція.

Йшов четвертий рік "сори" і за цей час всі російськомовні та орієнтовані на запоребриковий ринок виконавці стали перед вибором - мала і не особливо платоспроможна українська публіка чи у тричі більший і набагато прибутковіший російський ринок. Звісно, більшість пішла протореним і легким шляхом Дорна, думаючи виключно про свій заробіток.

Під час війн завжди так - всі ці селебрітіз та зірки виглядають як розумово відсталі та жалюгідні ідіоти - саме так виглядає Дорн у цьому інтерв'ю - коли намагаються догодити всім і не про*рать частину фан-бази. Мєрзость.

Патріотизм в мить пропадає, коли заради держави, армії чи суспільства доводиться жертвувати своїм часом, частиною доходів чи іміджем

І при цих розкладах наївно вірити, що хтось із російськомовних виконавців залізобетонно на боці України. Тільки їм почне здаватись, що пішов спад емоцій навколо війни - тихо полетять в турне по вєсям Сибіру.

Але ж справа в тому, що не лише вони. Такі ж установки в багатьох наших співвітчизників. Весь їх патріотизм в мить пропадає, коли заради держави, армії чи суспільства доводиться жертвувати своїм часом, частиною доходів чи іміджем. Не забуваймо це, ставлячи хрест на Дорні.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі