Олександр Бригинець
Журналіст, громадський діяч, Позаштатний радник Міністра інформполітики в зоні АТО
18.08.2014
1

Слов'янськ хоче перевиборів, розплавити пам'ятник Леніну та ...

Вчора в Слов'янську відбулося віче, на якому було прийнято 3 дуже важливих рішення.

Перше рішення – це демонтувати пам'ятник Леніну, розплавити його і продати бронзу, з якої він зроблений, для того, щоб виручені кошти передати на підтримку української армії в зоні АТО. Друге – позбавити Й.Кобзона звання почесного громадянина міста. І третє – підтримати ініційований мною Проект Постанови №4167а про призначення позачергових виборів депутатів Слов'янської міської ради та Слов'янського міського голови, який був зареєстрований у Парламенті 25.06.2014.

Відповідний проект Постанови протягом двох місяців з дня реєстрації досі не був винесений на розгляд депутатського корпусу.

За кілька днів я буду у Слов'янську і особисто заберу підписані громадою звернення до голови ВР і до керівників фракцій Парламенту з проханням прийняти відповідний проект постанови. Таким чином, в Слов'янську є шанс поновити у повному обсязі українську державність і викинути звідти геть тих негідників, які разом зі Н.Штепою перетворили проукраїнське місто в осередок сепаратизму, і в місто про яке всі думають, як про таке, що не любить Україну. Але це не правда.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі