АТО - це договорняк українських та російських політиків

Я з першого дня була проти Майдану. Казала людям: "Чого ви тут цибаєте? Покладете життя за те, щоб змінити одного рабовласника на іншого". Одного разу, стоячи на трибуні, хотіла пояснити, що смерті майданівців для чиновників нічого не варті. А до мене підскочила Руслана, забрала мікрофон, і вигукнула:"Хто не скаче - той москаль". Зрозуміла, що то тільки піар. А Україна населена такими людьми, які не усвідомлюють, що є співвласниками держави. Де там, люди навіть не усвідомлюють, що є співвласниками багатоквартирних будинків.

Ми пережили Донецький клан, Дніпропетровський, і ще багато інших. Але боюся, з'ясується, що Вінницький клан - це бандити, мародери та людожери. А всі попередники, порівняно з ними, були просто клептоманами, яким необхідно було щось вкрасти. Але щоб змінити щось у країні, потрібно самим мінятися. Якщо третій чоловік жінку б'є по морді, то справа не в чоловікові, а в морді.

Майдан вилився у війну на Донбасі. Таке враження, що треба зачистити Україну. От вони сидять і дивляться, коли ми одне одного повбиваємо. Так було в США, коли зачищали територію, натравлюючи плем'я апачі проти могікан. І нас стравили. Партія "Сволота" почала говорити, чи варто називати дітей Лізами і Пєтями, сказала, що треба знищити все комуністичне. А виявилося, що пані Фаріон сама комуніситка, хто б міг подумати. Потім одних назвали укропами, інших колорадами. Одним дали синьо-жовті стрічки, іншим - чорно-коричневі. Самі сидять, заробляють гроші на АТО, потирають руки та чекають, поки укропи та колоради повбивають одне одного.

АТО - це договорняк українських та російських політиків. Якби хтось когось хотів перемогти, то там воювали б екіпіровані професіонали, яких в нашій країні предостатньо. І грошей на них вистачило б. А у нас кидають хлопчаків безвусих, які нічого не вміють, і стріляли востаннє з рогатки у п'ятому класі. Це все одно, що піти в магазин спорттоварів, купити чорний пояс, і виставити в ньому хлопчака боротися проти чемпіона з карате.

АТО - це бажання українських та російських політиків злити всіх неугодних в обох країнах. Щоб заробити гроші, перемолоти певну кількість пасивних людей та списати всі негаразди в країнах на війну.

Уявімо, АТО закінчиться. Зрівняють із землею Донбас, але ненависть залишиться. Бо як помиритися людям, які одне одного вбивали за те, що носять стрічки різних кольорів. Війна - це тупиковий шлях.

Кажемо, що пережили лютневу революцію. Але це був соціальний вибух. А от революція нас чекає тоді, коли з Донбасу повернуться хлопці зі зброєю, і запитають чиновників: "А чи не забагато ви вкрали на АТО?". Запитають, чому в їхніх квартирах холодно. І це буде справжня жовтнева революція. А після неї почнеться диктатура. Бо колесо історії саме так крутиться.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

73

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі