Весна неодмінно настане. І дуже скоро

Вони падали на асфальт. Хтось хапався за ногу, чи бік, хтось відразу падав і лежав нерухомо. Потім побратими і медики тягли їх униз. Когось на ношах, а когось просто за ноги, бо мертве тіло здається чи не вдвічі важчим за тіло, у якому ще пульсує життя.

Постріл з автомата Калашнікова короткий і не гучний, хлопок, та й годі. Це, навіть, не тріск петарди, не кажучи вже про вибух світло-шумової гранати. Стріляли без попереджувальних вгору, не чергами у повітря, а прицільно, на ураження, ведучи стрільбу в напівавтоматичному режимі.

Позавчора, під час штурму Майдану по той бік барикад звучав Висоцький. "Полювання на вовків", пам'ятаєте? Там є такі слова "бьют увєрєнно, навєрняка". У тій пісні йдеться про вільного, гордого, сильного звіра, якого з усіх боків обклали "прапорцями" озброєні до зубів мисливці і вбивають на його ж землі.

У них є все – зброя, амуніція, "благословення на вбивство" і могутня страшна Імперія за спиною, яка понад усе ненавидить ВІЛЬНУ ЛЮДИНУ, ба й більше БОЇТЬСЯ ЇЇ!!! Жалюгідні, скажені собаки, озброєні злочинною владою, проти гордих волелюбних вовків, які вже винні тільки тим, що захищають своє право на життя у вільній країні. Не лестіть собі, сволочі. Був би живий Висоцький – був би по наш бік барикад.

А тим покидькам, що стріляли по беззбройних людях, та їхнім керманичам скажу одне – НЕ ПРОЩУ, НЕ ЗАБУДУ!!! НЕНАВИДЖУ – злочинну, брехливу, підступну імперсько-путінську державу, рабами та холуями якої ви є! ЗДОХНИ ІМПЕРІЯ! СЛАВА УКРАЇНІ!! ГЕРОЯМ СЛАВА!!!

P.S. Сьогодні, 20 лютого, десь близько 12.00 дня зупинився на світлофорі біля моста Патона, і не повірив своїм очам. Трохи праворуч від мене між машин пурхав метелик. Клянуся всім святим, я бачив це на власні очі! Кажуть у метеликів після смерті переселяються чисті душі. ВІЧНА ВАМ ПАМ'ЯТЬ, ГЕРОЇ!

А весна неодмінно настане. І дуже скоро. Ще декілька днів і все зміниться. МИ ПЕРЕМОЖЕМО!!! От побачите.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі