"Батьківщина" та УДАР - на смітник історії!

Ось коротесенький текст "на злобу дня".

Наші ні на грам не шановні кнопкодави провалили три голосування, які могли би скасувати драконівську пенсійну реформу Януковича. Про її "прєлєсті" можете прочитати наприклад ось тут.

Перше. Законопроект Сергія Міщенка. Умови: чоловіки мають право на призначення пенсії за віком після досягнення 60 років, а жінки після досягнення 55 років за умови наявності страхового стажу не менше 15 років. Не вистачило 4 голосів, 14 опозиціонерів не проголосували.

Друге. Законопроект Людмили Денисової. Умови: для призначення пенсії за віком необхідно мати 5 років страхового стажу. Страховий стаж, який дозволяє отримувати мінімальну пенсію за віком, становить для жінок 20 років, для чоловіків 25 років. Не вистачило 7 голосів.

Третє. Проект Володимира Литвина. Як завжди: вашим і нашим. Кожен прожитий на Землі рік наближає до умов реформи Януковича. Різниця для людей передпенсійного віку — лише 2 роки стажу. Навіть він не задовольнив: 208 голосів.

Можливо будуть іще голосування, іще законопроекти...

100% точно будуть "відмазки" від так званої опозиції в обличчі "Батьківщини" та УДАРу, але не слухайте їх і не вірте.

ПІДСУМОК: Опозиціонери — ви стадо козлів. Ви не змогли забезпечити для народу стратегічне голосування. Ви не варті й голосу простої людини. На смітник історії, кроком руш!

ПС. Винятком сьогодні були ідеологічні вороги - "Свобода" та КПУ. Перші, бо організовані, другі як не як, але мусять виконувати свої передвиборчі обіцянки.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі