Шукаємо чоловіка з 48-м розміром ноги!

Позавчора розповіли про дивного чоловіка. Той своїм стареньким коником вирішив проїхати від Кіровоградщини до Волині. Я уявила відстань… якась там тисяча кілометрів… на коні…та легко! Ги-ги-ги...

- Дідусь застряг біля Вороновиці під Вінницею. Кінь впав на землю. Встати не може, - інформувала знайома Наталка. – У коня не були підбиті копита, він їх стесав об асфальт. До крові! А пройшли вони з господарем тільки 400 кілометрів. Дідусь днює і ночує біля коня. Прямо на узбіччі. Чекає, коли той оклигає. Попереду ще ж 600 кілометрів!

Стала цікава психологія дивака. Заради чого він гнобить себе і тварину?

Наступного дня я вже спілкувалася з тим дідусем. Він розповідав про своє нелегке життя. Жінка пішла, хата завалилась, родичі з друзями до себе не пустили. Дітей своїх він не має.

- Покрутився, покрутився, та й рішив на Запад їхати. Я там 20 років тому жив. Шив шапки, я ж по спеціальності шапочник, - розповів дивак.

З Кіровоградщини дядя вирушив 18 березня. Прожив під небом... по полям... пік сніжної зустрічі зими з весною. Добрі люди не давали йому з конем померти з голоду. Навіть при нас зупинився крутий чорний джип, вийшов якийсь "фірмач", передав мандрівникові хліба з ковбасою. Місцеві дуже з розумінням поставилися до дядька. А чому б і ні? Від нього не тхнуло горілкою, не смерділо сечею. Він був вибритий і майже охайно одягнутий. Ну… як для людина, яка місяць живе на вулиці. Досить неестетично виглядали лише затерта норкова шапка (яку йому дали дорогою люди) та діряві калоші. Працівники ДАІ Вінниччини, з якими я приїхала, вирішили допомогти з взуттям. На базарі вибрали найбільші гумові чоботи з підстьожкою. 47 розміру, бо дядя має трошки більше два метри зросту…

На превеликий жаль… чоботи не підійшли. Про те ми дізналися, що у дяді обморозилися за мандрівку ноги. Коли він зняв шкарпетки, я побачила страшніші нігті в світі. На одному з пальців утворився велетенський мокрий мозоль. Здавалося, він от-от лусне…

Даішники приємно порадували. За хвилини на місце вже приїхала "швидка", дядю забрали на лікування. Коня пристроїли в місцевий дитячий садочок. Думаю, якби не вони, у чоловіка могла початися гангрена. Кінь таки б подох. А дядя біля нього.

Тепер питання залишається… куди дядя піде після того, як вийде з лікарні? І якщо таки піде, то у чому взутий? Тому… може… у якогось чоловіка (який також має 48 розмір ноги)…. завалялися непотрібні йому старі чоботи, кросівки… або модельні туфлі… Може, десь дивного мандрівника зачекалася одинока жінка? У нього вже є кінь, і можливо… будуть модельні туфлі, в яких можна зіграти весілля :)))

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі