Про поляка, "бендеру" та інших

Нє, виборцям Сходу знову не повезло. Знову обдурили. Президент-то, знаменитим поляком виявився! А спікер? Здавалося б "в доску свій" – і той розколовся – "бендера", от…

Бач, як затаїлися. Підозри були. Зусібіч оточив себе галичанами: Чорновола синок, Герман із враж'їх голосів, а потім ще й ця Одарка… як її... Чепак. Ну, що йому наших не хватає?

А той "бендера", не встиг Верховну Раду очолити і вже буде кнопкодавство трощить. "Поможіть – каже – систему зламати". Ламать – не строїть. От риба й гниє з Голови.

Воно й зразу так повелося. Від першого Президента. Кравчук – думали свій, комуняка, не то шо той Чорновіл. А воно западенцем оказалось. Під Польщею ще народилося, що з нього візьмеш?

А Кучма? "Русскій язик запроваджу", а сам одразу вчительку української шукати почав. І якби хлопці із ФСБ не записали тих пльонок, то досі вже до НАТО й ЄС Україну затягнув би.

Тоже парторг із Южмаша, називається. Ну нічого. Зараз он труситься - "…не Росія", бачиш йому…

А Юля? Тоже ж – наша. Два слова зв'язати українською не магла, а тільки стала прем'єром, одразу Родіна-мать-Україна і ті школьні щоденники з віночками.

За Ющенка вже мовчимо. Наш, сумський, а повчився у тій Западній і що з людини зробилося? Да й на американці одружився. Ну травонули його, щоб Америці нас не продав, а виявився живучим і трохи шкоди таки наробив. А міг би ще й більше.

А той, шо Путін до його на дачу в Крим їздив, вроді правильно все балакає. І жінка у нього нічого. Але ж тоже ж западенець і з батьком у нього шось там непонятне.

Шо там казать – наших уже пощи не осталось.

Хіба що Болдирєва предложить?!

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі