Захопили весь двір по вул. Пирогова: Попов - клоун, рейдери і менти - наволоч

Те, що я нещодавно побачив, мене збурило: Попов, рейдери і менти влаштували захоплення двору по вул. Пирогова, станція метро Університет. Попов допоміг своєю корупційною згодою, менти - підтримали рейдерів на об'єкті, рейдери - хорошою підготовкою і наглістю.

Як відомо, у цьому місці знаходиться кримінальне будівництво. Неодноразово місцеві жителі та націоналістичні активісти ламали там паркан, проводили акції пртесту. Прокуратура наклала заборону.

Активісти Київської "Свободи" близько 12-00 повідомили мені, що їх оточили молодики в тісне кільце з місцевими жителями. Коли я з Андрієм Іллєнко підбігли на місце подій, побичив, що цих людей б'ють. За момент наші вийшли з оточення. І на щастя та приємність найбільш буйні рейдери таки постраждали.

Вірно буде, якщо найманці знатимуть: працюючи на паскуд, можна не тільки гроші заробити, а ще й травмуватися, навіть при малій кількості супротивників з числа націоналістів можна отримати зламаного носа. Вже не кажучи про бабусь, що будуть бити парасольками і проклинати.

Молодики у цивільному та у формі МВС діяли напрочуд злагоджено. Менти і група рейдерів блокували активістів, інші перетягували частини паркану.

Нещодавно Попов влаштував цирк біля паркану цієї забудови-криміналки. Перед журналістами влашутвав показуху: Попов зупиняє будівництво.

Після від'їзду Попова журналісти повернулися. Вони засвідчили на відео, як будівництво продовжується.

Після сьогоднішніх подій можна зробити висновок.

Насправді, Попов не контролює Київ. Він маріонетка олігархічного режиму Януковича.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі