вівторок, 26 липня 2016 05:20

Випускники академії ФСБ роз'їжджали на 30 "Мерседесах"

У Росії 28 випускників академії ФСБ відправлять служити в Чукотський і Камчатський краї. Так їх покарають за автопробіг Москвою на елітних "Мерседес-Бенц" під час випускного наприкінці червня.

— Спочатку всі обурювалися. Бо випускники мають гроші на такі дорогі машини (коштує від $120 тис. — ГПУ), — каже журналістка з Москви 44-річна Ольга Будко. — 30 чорних "Мерседесів" із крутими номерами. Авто орендували, заявили потім. Поводилися нахабно. Такі господарі життя. Висувалися з машин, матюкалися, обливалися дорогим алкоголем. Це — свідомий виклик.

Хлопці публікували фото в соціальних мережах. Зняли 2-хвилинний відео­ролик. Генерал-майор ФСБ Олександр Михайлов говорить, що це неприпустимо. Вони показали обличчя всієї групи. У розвідці не працюватимуть.

— Не розумію, в чому проблема, — говорить один із хлопців. — Повинні були проїхатися на "Жигулях"? Машини дали нам колишні випускники. Хотіли підтримати молодше покоління. А ми прагнули показати, що академія випускає крутих пацанів. І вони працюватимуть у ФСБ для Росії. Журналісти роздули з мухи слона. Правила дорожнього руху ми не порушували. Я мав направлення на роботу в Санкт-Петербург. Тепер сказали звільнятися чи їхати в глушину. За що?

Після автопробігу кількох керівників академії понизили у званнях.

Зараз ви читаєте новину «Випускники академії ФСБ роз'їжджали на 30 "Мерседесах"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути