пʼятниця, 27 листопада 2015 05:35

На ювілей Єлизавети продають квитки

Із 24 листопада продають 25 тис. квитків на святкування 90-річчя британської королеви Єлизавети ­12–15 трав­­ня 2016‑го. Відвідання заходів у перші три дні коштуватиме від 55 до 165 фунтів — 2000–6300 грн. В останню ніч — від 75 до 195 фунтів.

Театральне дійство відбудеться в Гоум Парку у Віндзорі. Залучать 900 коней. Виступатимуть півтори тисячі музикантів, танцюристів, акторів.

Члени королівської сім'ї відвідуватимуть усі заходи. Королева долучиться до святкування лише останнього дня. Планують, що один із британських телевізійних каналів транслюватиме це шоу.

Організатори безкоштовно роздадуть 5 тис. квитків через спеціальну систему голосування. Їхні власники зможуть побачити святкування останнього дня на великому екрані у Віндзорі та гостей на червоній доріжці.

На червень 2016 року також запланували національне святкування дня народження королеви. Саме червень вважають офіційним місяцем її народження. Проведуть вуличну вечірку, службу в соборі Святого Павла та марш військових.

Королева Єлизавета II народилася 21 квітня 1926 року в Лондоні.

Зараз ви читаєте новину «На ювілей Єлизавети продають квитки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути