пʼятниця, 09 грудня 2016 00:45

На вечірку хочуть прийти мільйон гостей

Мексиканська поліція просить допомоги у спецпризначенців і військових. Бояться, що на вечірку з нагоди дня народження Рубі Ібарри 26 грудня в селі Ла Хоя прийдуть понад 1 млн людей.

Фермер Кресченціо Ібарра розмістив відеозапрошення в соціальній мережі. Мовляв, усім гостям будуть раді. Від себе пропонує багато їжі, три гурти місцевих музикантів і кінні перегони. Переможець отримає 10 тис. песо — 1250 грн.

— Я мав на увазі сусідів і родичів, — пояснив пізніше Ібарра в інтерв'ю. — Але нічого не скасовуватиму. 15 років доньці буває раз у житті. Кукурудзи та м'яса вистачить на всіх. У нашій країні пишно справляють цю дату. Дівчина стає дорослою. Сукня й тіара вже є. У сусідів на таку вечірку прийшли 200 гостей. Вони впоралися. Допоможуть нам. Свято перенесли з нашого ранчо в поле за селом. Не знаю, чому людей так зацікавило це. Мені боляче, коли бачу злі жарти. Зараз сприймаю їх спокійніше.

За тиждень відео поділилися 800 тис. разів. У кількох містах роздавали листівки із запрошенням на свято. Місцева авіакомпанія запропонувала 30-відсоткову знижку на два дні до штату Сан-Луїс-Потосі, де живе Рубі.

— Ми думали, це жарт, — говорить голова поліцейського відділку в Сан-Луїс-Потосі Хосе Мануель Брава. — Але всі автобусні рейси забронювали. Таксисти теж мають замовлення. Нам доведеться патрулювати дороги. Кілька постів виставимо на в'їзді та виїзді з села.

Зараз ви читаєте новину «На вечірку хочуть прийти мільйон гостей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути