понеділок, 19 вересня 2016 00:32

З'явилися попередні результати голосування до Російської Думи

За даними екзит-полів до Дердждуми РФ сьомого скликання за партійними списками проходять лише чотири парламентські партії. Найбільше набирає партія Володимира Путіна "Єдина Росія" - від 44,5 до 48,7% голосів.

Про це пише російське видання "РБК".

Соціологи кажуть, що на другому місці буде ЛДПР (ліберально-демократична партія Росії) - 15,3% опитаних. Третьою соціологи назвали КПРФ - 14,9% голосів. І остання партія, що попередньо проходить у Думу є "Справедлива Росія" - 8,1%.

Відзначимо, що жодна опозиційна партія не набрала достатньо голосів, щоб бути в Думі.

"Яблуко", за даними ВЦВГД, отримає гарантію на держфінансування: про голосування за партію повідомили 3,5% респондентів. За ПАРНАС Михайла Касьянова проголосували 1,2% виборців, у Москві про голосування за опозиціонерів розповіли 3,3% виборців.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибори в Російську Думу: в Україні проголосувало більше 350 росіян

Явка на російських виборах 2016 року склала 39,37%, причому рекордно низькі показники відвідуваності виборчих дільниць зафіксовано у столиці Москві (близько 29%) та Санкт-Петербурзі (трохи більше 16%).

Нагадаємо, 18 вересня в Росії відбуваються парламентські вибори. Голосування проводять в тому числі на території незаконно окупованого російськими військами Криму. Російські вибори в Україні проходили в диппредставництвах під посиленою охороною поліції, а також супроводжувалися акціями протесту. У Києві й Одесі біля дипустанов неодноразово виникали сутички, кілька порушників порядку було затримано.

Зараз ви читаєте новину «З'явилися попередні результати голосування до Російської Думи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути