понеділок, 28 листопада 2016 00:16

Затримали українське судно, яке врятували російські моряки

Затримали українське судно, яке врятували російські моряки

Співробітники берегової охорони Греції затримали українське риболовецьке судно. Його раніше врятували в Середземномор'ї під час моряки російського корабля "Віце-адмірал Кулаков", повідомляє РИА Новости.

"Вантажне судно "RS-300 № 97" під прапором України виконувало рейс з Чорногорії до Лівану. На борту було 7 українських матросів. Капітан стверджує, що напередодні відбуксували в порт Палеохора через механічну поломку" - повідомляє берегова охорона Греції.

Причиною затримання стало, порушення правил. На борту судна знайшли вантаж сигарет, походження якого викликало підозру у грецької влади.

21 листопада великий протичовновий корабель Північного флоту "Віце-адмірал Кулаков" надав допомогу українському рибальському судну в Середземному морі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З рейок зійшов вантажний потяг: траса "Київ-Чоп" перекрита

"Віце-адмірал Кулаков" отримав сигнал лиха від українського риболовецького судна "097", на борту якого перебували семеро громадян України, з них двоє постраждалих.

Українське судно після втрати ходу знаходилося в дрейфі дві доби. Проведення рятувальної операції було ускладнене хвилями моря в 4 бали, шквалистим вітром і грозою.

Зараз ви читаєте новину «Затримали українське судно, яке врятували російські моряки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути