понеділок, 30 січня 2017 17:54

В Петербурзі адепти Новоросії підстрелили поліцейського

В Петербурзі адепти Новоросії підстрелили поліцейського
фото: Фонтанка

Масову бійку влаштувала охорона, перехожі та поліція в Санкт-Петербурзі біля "музею Новоросії".

В ніч на 28 січня співробітники поліції приїхали на виклик про постріли на вулиці Декабристів, пише Фонтанка.

Поліцейським вказали де засіли учасники бійки. Тоді ті почали штурм підвалу. Один із "музейників" вистрелив через двері з мисливської рушниці. Поранив картеччю співробітника поліції.

За даними видання, поліцейські штурмували так званий "музей Новоросії". Офіційно цей заклад називається інформаційно-культурний центр "Світ війни". Був відкритий в травні 2015 року. Власники є прихильниками бойовиків з ДНР та ЛНР. Постійно допомагають їм на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Один з лідер новоросів помер в Росії

У повідомленні групи музею в соцмережі "ВКонтакте" наводять власну версію, О четвертій годині ранку один із сторожів вийшов в магазин за сигаретами.На вулиці у нього стався конфлікт з двома чоловіками. По рації сторож попередив колег, що його б'ють.

"Решта три людини з наших музейних хлопців оперативно прийшли на допомогу своєму товаришеві і прибувши на місце конфлікту один з наших хлопців дістав зареєстрований травматичний пістолет і зробив один постріл в повітря. Через чисельну переваги нападників вони стали відступати та закрилися зсередини і забарикадувалися. Коли двері зовні почали вибивати з криками "Відкрийте, поліція!" в це ніхто не повірив. Далі в приміщенні розпорошили газ, і один з наших зробив постріл із зареєстрованої рушниці в бік дверей щоб налякати їх", - описують подію прихильники терористів.

Російська Держдума декриміналізувала побої у родинах. Ще влітку ухвалили закон, який дозволяв побиття родичів, якщо це відбувалося вперше.
Зараз ви читаєте новину «В Петербурзі адепти Новоросії підстрелили поліцейського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути