вівторок, 09 березня 2021 06:30

Таємниці британської монархії. Принц Гаррі та Меган Маркл дали ексклюзивне інтерв'ю Опрі Вінфрі

Таємниці британської монархії. Принц Гаррі та Меган Маркл дали ексклюзивне інтерв'ю Опрі Вінфрі
Меган Маркл і Гаррі дали інтерв'ю. Фото: Reuters

На екрани вийшло сенсаційне інтерв'ю Меган Маркл і принца Гаррі телеведучій Опрі Вінфрі.

Подружжя вперше розповіло про конфлікти в королівській родині, расистські прояви та справжні причини відходу від британської монархії.

Меган розсекретила, що вийшла заміж за Гаррі за три дні до публічної церемонії. Закохані обмінялися обітницями на задньому дворі свого маєтку в присутності архієпископа Кентерберійського. Тому у свідоцтво про шлюб вказана дата саме того дня.

У лютому стало відомо, що принц Гаррі і Меган Маркл вдруге стануть батьками після викидня минулого року. Арчі стане братом для дівчинки. В них народиться донька. На поповнення варто очікувати наприкінці весни.

Напередодні народження первістка принца Арчі в королівській родині не вщухали розмови, наскільки темною буде його шкіра, як це буде виглядати і що це означатиме. Вона відмовилася називати конкретні імена, проте зауважила, що такі бесіди відбувалися між Гаррі та членами сім'ї.

Меган Маркл розповіла, що під час першої вагітності її не полишали думки про самогубство. Через тиск британської преси вона прокидалася серед ночі від нерозуміння, що робити далі. Меган було соромно зізнатися про суїцидальні думки чоловіку, однак вона усвідомлювала, якщо не поділиться своїми переживаннями, то таки наважиться вкоротити собі віку. Вона просила про допомогу й представників Букінгемського палацу, однак їй відмовили. Річ у тому, що звернення до психолога могло набути розголосу та нашкодити іміджу монаршої родини, адже в них існує усталена думка, що все, через що їй довелось пройти, звичайний процес. У депресивному стані Меган Маркл з'являлася й офіційних заходах, посміхалась і виконувала свою роботу, однак тоді пара просто намагалася триматися.

Що стосується титулів та охорони, то палац вирішив позбавити Арчі звання принца та не виділяти йому охорону, яка є в кожного члена монаршої родини. Традиції та протокол змінили лише для нащадка Меган і Гаррі.

Меган поділилась, що до знайомства з чоловіком мало знала про британську королівську родину, тому була дуже наївною. Саме Гаррі навчив її робити реверанс. Це відбулось за кілька хвилин до першої зустрічі з королевою Єлизаветою II у Віндзорському замку. Вона впевнена, що тоді зробила надто глибокий реверанс.

Однак після весілля Меган Маркл довелось не лише вчитися, як робити реверанс, як ставити ноги та як розмовляти, а й відмовитися від звичного ритму життя – вечорів з друзями, частих появ на людях, водіння автомобіля. Вона постійно переймалася тим, як виглядає, а не тим, як почувається в цей момент.

"З моменту, як я стала частиною сім'ї, я не бачила свого паспорта, водійських прав та ключів від машини. І була дуже рада отримати їх, коли ми почали жити самостійно", – розповіла Меган.

Меган Маркл гарно відгукується про Її Величність та зізнається, що вона завжди була люб'язною до неї – дарувала коштовності, запрошувала на сніданки та турбувалася про самопочуття. Вона поділилась, що перед першим спільним виходом 2018 року Її Величність подарувала їй перлинні сережки і намисто.

Гаррі вважає, що його батько та брат залишаються в пастці системи та не можуть піти, як він. Онук Її Величності поділився, що принц Чарльз в якийсь момент перестав відповідати на його дзвінки. Зараз в них напружені стосунки, однак Гаррі запевнив, що завжди буде любити і поважати батька. Він сподівається, що їхнє спілкування налагодиться.

Він додав, що всім серцем переймається й про принца Вільяма, однак їхні дороги розійшлися. "Я дуже люблю Вільяма, він мій брат, і ми разом пережили справжнє пекло. Але ми пішли різними шляхами. На цей час у стосунках порожнеча. Але час лікує все", – наголосив принц Гаррі.

Принц Гаррі наголосив, що після відходу від монархії вони залишилися без матеріальної підтримки королівської родини. Він пояснив, що ніколи не планував укладати контракти з Netflix і Spotify, але не мав іншого виходу. Тоді чоловік керувався лише однією думкою: "Треба заробити грошей і найняти охорону, щоб сім'я була в безпеці".

Він додав, що зараз часто спілкується з королевою Єлизаветою ІІ та не припиняє дякувати дружині, що вона врятувала його.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Родина Обами зніматиме фільми та серіали для Netflix

Меган Маркл заявила, що королівська родина оббріхувала її сім'ю та змушувала утримуватися від публічних виступів.

Зараз ви читаєте новину «Таємниці британської монархії. Принц Гаррі та Меган Маркл дали ексклюзивне інтерв'ю Опрі Вінфрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути