вівторок, 25 жовтня 2016 02:37

Росія спрямувала ракетні кораблі в Балтійське море - ЗМІ

Росія спрямувала ракетні кораблі в Балтійське море - ЗМІ

Голова флоту Нідерландів генерал Роб Веркерк у своєму Twitter показав фото двох російських військових корветів з підписом: "Тиск в Північному морі. Проходження двох російських військових корветів класу "Свіяжск" через голландську виключну економічну зону. Фото з вертольота NH-90".

Це "Зелений діл" і "Серпухов", пише Atlantic Council.

Вони обладнані крилатими ракетами дальнього радіусу дії типу "Калібр", які здатні нести ядерні боєголовки. Пересування бойовых кораблів по всьому Середземному морю через Атлантичний океан в Північне море говорить про те, що корвети, швидше за все, направляються в Балтійське море.

Пізніше генерал поширив повідомлення голландського журналіста Ханса де Врея, в якому той пише, що два російських ракетних кораблі напраляются в Калінінград.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські кораблі завдали ракетних ударів

У серпні "Серпухов" і "Зелений діл" випускали ракети по Сирії з Середземного моря. В Атлантику вони вийшли в середині жовтня.

Нагадаємо, 21 жовтня в Ла-Манш увійшло угруповання військових кораблів РФ на чолі з авіаносцем "Адмірал Кузнєцов", вони направляються в Середземне море.

Зараз ви читаєте новину «Росія спрямувала ракетні кораблі в Балтійське море - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути