четвер, 14 липня 2016 14:51

Південнокорейська армія розслабляється за допомогою балету
9

Фото: REUTERS

Бійці збройних сил Південної Кореї, які служать поблизу знаменитої демілітаризованої зоні на кордоні з КНДР, раз на тиждень розслабляються за допомогою занять балетом, повідомляє Reuters.

Один раз на тиждень солдати міняють армійські боти на балетки і відвідують уроки балету, щоб позбутися від стресу служби поблизу найбільш мілітаризованого кордону в світі.

"Життя в підрозділі на передовій приносить багато труднощів, тому часто я не відчуваю себе в безпеці", - заявив агентству 23-річний сержант Кім Джу-хек, який вже два роки проходить строкову службу, обов'язкову для всіх чоловіків у Південній Кореї.

"Але за допомогою балету, я можу заспокоїтися і знайти рівновагу, так само як і подружитися з іншими солдатами", - заявив сержант, який має намір і після демобілізації продовжити заняття танцями.

Торік програму щотижневих тренувань у мистецтві балету ввели в практику для службовців 25-ї дивізії збройних сил Республіки Корея. Уроки танців солдатам викладає професійна балерина, і зокрема, бійці практикуються у виконанні балету "Лебедине озеро" Петра Чайковського.

Зараз ви читаєте новину «Південнокорейська армія розслабляється за допомогою балету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути