четвер, 24 листопада 2016 12:55

Гульнару Карімову отруїли та закопали бульдозером

Гульнару Карімову отруїли та закопали бульдозером

Донька екс-президента Узбекистану Гульнара Карімова померла внаслідок отруєння. Про це пише Daily Mail із посиланням на узбецькі ЗМІ.

Анонімне джерело у Службі національної безпеки Узбекистану в інтерв'ю журналістам заявило, що Карімову отруїли 5 листопада. Того ж дня поховали на цвинтарі в Ташкенті. Потім могилу зрівняли з землею бульдозером. Співробітник служби безпеки особисто брав участь у похороні. Вирішив повідомити про смерть Карімової, оскільки переймався долею її дітей. Каже, син покійної Іслам та її донька Іман залишаються в Ташкенті в безпорадному становищі.

Журналістам не вдалося отримати підтвердження цієї інформації з інших джерел. Представники влади від коментарів відмовилися. Зі свого боку, 23-річний Іслам Карімов-молодший спростував чутки про смерть матері. Повідомлення застало його в Лондоні. Телефонував Карімовій, однак не зміг додзвонитися. Тоді зв'язався із сестрою Іман. Вона запевнила, що їхня мати жива.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Старшу доньку не пустили на похорон Карімова

Офіційної інформації про старшу доньку екс-президента немає два роки. Декілька років тому її згадували в кількох міжнародних фінансових скандалах через підозру в рейдерстві та корупції. Її нерухомість у Франції арештували. Тоді батько наказав помістити її під домашній арешт. Гульнара живе у приватному будинку в Лондоні, перебуває в Ташкенті під домашнім арештом, завербована іноземними спецслужбами або давно вбита, за різними версіями.

Раніше писали, що Карімову запроторили до психіатричної лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Гульнару Карімову отруїли та закопали бульдозером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути