неділя, 23 жовтня 2016 17:37

Американський хакер помстився росіянам

Американський хакер помстився росіянам

Американський хакер The Jester зламав сайт Міністерства закордонних справ Росії. Залишив такий текст: "Товариші! Ми перериваємо програму мовлення сайту російського МЗС, щоб передати вам таке важливе повідомлення - припиніть. Можливо, у вас виходить залякувати сусідні країни, але це Америка. Тут це нікого не вразило". Про це передає CNN.

Хакер повідомив, що так хотів відповісти на масштабну кібератаку, через яку не працювала частина американських сайтів. Він упевнений, що атакували росіяни.

Хакерська група з Китаю і Росії взяла на себе відповідальність за масштабні кібератаки на популярні сайти, що зачепили користувачів на східному узбережжі США. Частково потерпіли сайти в Європі та Азії, зазначає "Радіо Свобода".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кібератаки на США: експерт пояснив, як вичислили російських хакерів

Група "Новий світ хакерів" через Twitter повідомила, що стоїть за DDoS-атакою на сервери американського провайдера Dyn. Переконує, що у цьому брали участь 10 осіб.

Нагадаємо, що 16 жовтня влада США висунула офіційне звинувачення громадянинові Росії Євгену Нікуліну. Його затримали в Чехії за підозрою у скоєнні хакерських атак на сайти американських компаній.

Зараз ви читаєте новину «Американський хакер помстився росіянам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути