вівторок, 22 листопада 2016 07:15

Загинув командир розвідників Костянтин Шрамко

Автор: ФОТО З САЙТА www.facebook.com
  Костянтин Шрамко пішов добровольцем на фронт 2014 року. Часто виконував ­завдання на ворожій території. Загинув під час мінометного обстрілу
Костянтин Шрамко пішов добровольцем на фронт 2014 року. Часто виконував ­завдання на ворожій території. Загинув під час мінометного обстрілу

19 листопада в Пісках під Донецьком загинув 50-річний Костянтин ­Шрамко. Був командиром підрозділу розвідників 128-ї гірсько-піхотної бригади. ­Потрапив під мінометний обстріл. Загинув о 17:15.

Костянтин Шрамко родом із міста Покровська (до 2016-го — Красноармійськ. — ГПУ) на Донеччині. До війни працював на шахті "Краснолиманській" у місті Родинському Покровського району. На фронт пішов добровольцем ­2014-го. Командував розвідниками в полку "Дніпро-1". Згодом продовжив службу в 128-й бригаді.

"Костянтин на війні від початку бойових дій. Був одним із небагатьох, кому можна було довіряти. Часто перебував по той бік "нульовки" — на ворожій території, — написав у соцмережі 40-річний Олексій Цистан, товариш загиблого і волонтер. — Залишилися дружина та діти".

— Костя — завжди бадьорий, сміливий. Ніколи не ображався, коли ми сперечалися. У мене немає слів, — каже побратим та земляк 21-річний Валентин Ушич.

Прощання відбулося 22 листопада в будинку культури Родинського.

Також 19 листопада в лікарні ­імені Мечникова в Дніпрі помер боєць 72-ї механізованої бригади ЗСУ Віталій Шостак. Служив за контрактом. 6 листопада йому виповнилося 19 років. Жив у селі Масківці Баришівського району Київщини. Після важкого поранення в живіт у промзоні Авдіївки три тижні боровся за життя.

Зараз ви читаєте новину «Загинув командир розвідників Костянтин Шрамко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути