вівторок, 02 лютого 2010 07:27

У Януковича народився онук

У суботу, 30 січня, в кандидата у президенти, лідера Партії регіонів Віктора Януковича, 59 років, народився онук. Це первісток у сім"ї Віктора Януковича-молодшого, 28 років, і його дружини Ольги, 24 роки.

— Дитина з"явилася на світ швидко, — каже телефоном 48-річна Валентина Свиридова, лікар-акушер Донецького обласного територіального медоб"єднання (колишня обласна лікарня ім. Калініна. — "ГПУ"). Вона приймала пологи. — Віктор привіз до нас Ольгу в суботу вранці. Уже через дві години вона народила чудового хлопчика. Віктор весь час тримав дружину за руку, говорив їй хороші слова. Та й сам був молодцем. Хлопчик народився богатирем. Має зріст 58 см і важить 3,4 кг. Зараз малюк постійно перебуває з мамою в палаті.

Головним лікарем установи є нардеп-регіонал Тетяна Бахтєєва, 56 років.

— Наша лікарня, хоч державна і безкоштовна, але обладнана добре, і в кожної породіллі — окрема палата, — говорить вона. — Рада, що Олічка народжувала в нас. У суботу після пологів до неї приїхали свекруха Людмила Олександрівна зі старшим братом Віктора, Олександром. Віктора Федоровича не було. Він поки що в Києві, але привітав невістку по телефону. Хлопчика планують назвати Іллею.

Двох онуків Віктору Федоровичу подарували старший син Олександр і невістка Олена. Олександр живе в Донецьку, працює стоматологом.

Кажуть, молодший син Януковича Віктор одружився, бо його дівчина Ольга Корочанська була на третьому місяці вагітності. Вони взяли шлюб 1 серпня в Донецьку. Розписувалися скромно, у міському РАЦСі не було гостей і навіть свідків. Весілля зіграли в садибі сім"ї Януковичів. Серед запрошених були лише близькі родичі.

Зараз ви читаєте новину «У Януковича народився онук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути