вівторок, 09 грудня 2014 05:40

Торт за сім тисяч гривень купив депутат

— Проше пані, чим пригостите? Пиво вже скінчилося? — генеральний консул Польщі у Львові 59-річний Ярослав Дрозд підходить до стенду чеського консульства. Продавщиці пропонують гаряче м'ясо з соусом.

6 грудня у Львівському театрі ім. Марії Заньковецької тривав ІІІ Різдвяний ярмарок. Благодійники запросили представників усіх дипломатичних установ і консульств міста продавати національні товари та випічку. За виручені кошти закуплять медичне обладнання для хворих дітей.

На благодійному аукціоні розігрували туристичні путівки, авіаквитки та солодощі. Торт "Європейський" за 7 тис. грн купив депутат Львівської міськ­ради Андрій Мочарський. Загалом уторгували 62,7 тис. грн.

— В австрійців купила вино за 80 гривень, у французів — півкілограмову упаковку круасанів за "тридцятку", — говорить львів'янка Анастасія Шмиг, 33 роки. — У латвійців — ризькі шпроти, чоловікові — бельгійського пива. Чехи на 10 гривень надавали випічки й цукерок. Ціни смішні, такої продукції в нас не знайдеш. І кошти йдуть на допомогу українським дітям.

Зараз ви читаєте новину «Торт за сім тисяч гривень купив депутат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути