пʼятниця, 06 травня 2016 00:20

Росія перекидає у Крим новітню військову техніку

На півострів із Росії завозять нову бойову техніку. Перекидають підводні човни з новітніми крилатими ракетами та берегові ракетні комплекси.

Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький:

— Росія посилює як авіаційну, так і корабельну військову міць півострова. Активно завозять нові види бойової ­техніки та озброєння, що не могли робити до анексії Криму. Планують посилювати військове угруповання й надалі. Українська розвідка регулярно повідомляє про переміщення російських озброєнь на півострові, навчання і тренування там армії.

Нещодавно у Крим прилетіли декілька літаків 279-го окремого винищувального авіаполку морської авіації північного флоту Росії. Приземлилися неподалік міста Саки. Там планують готувати льотчиків-палубників.

На аеродромі "Джанкой" російські військові відпрацьовують захоплення важливих об'єктів на території південних регіонів України. Використовують парашутні системи типу "крило", що дозволяють приземлятися в обрану точку.

Зараз ви читаєте новину «Росія перекидає у Крим новітню військову техніку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути