пʼятниця, 21 жовтня 2016 06:35

Керівник району обізвав жінку

Голова облдержадміністрації Львівщини Олег Синютка пообіцяв покарати керівника Пустомитівської райадміністрації Володимира ГОВЕНКА, 62 роки. 9 жовтня він по телефону обізвав Мар'яну Согуйко. Вона мешкає у Старому Селі Пустомитівського району. Жінка записала лайку на диктофон. Запис виклала в інтернет.

Мар'яна Согуйко просила ввімкнути опалення в сільському дитсадку. Зробимо це, якщо температура протягом трьох днів не перевищуватиме восьми градусів тепла, пообіцяв чиновник.

"Неправда. Є окремий наказ Міністерства охорони здоров'я. Він відкидає вимогу за температурою й дозволяє включити опалення в навчальних закладах за найменшої потреби", — відповіла Согуйко.

Володимир Говенко записав номер жінки й пообіцяв передзвонити. Коли думав, що поклав слухавку, сказав: "Дзвоне якась ку..ва зі Старого Села з садочка йо..ного. За..бали вже".

Губернатор призначив комісію, яка мала оцінити поведінку чиновника. 18 жовтня її члени передали свій висновок голові області. Про що в ньому йдеться — не розголошують.

Зараз ви читаєте новину «Керівник району обізвав жінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути