вівторок, 12 квітня 2011 03:30

Дюденко зробив зачіску з кілограма волосся

Автор: фото: ОЛЬГА КАМЕНЄВА
  Модель демонструє зачіску з колекції ”Осінь—зима’2011/2012” стиліста В’ячеслава Дюденка у столичному клубі ”Крісте Холл”. 30-сантиметровий каркас у формі ковшу перукар обтягнув штучним волоссям
Модель демонструє зачіску з колекції ”Осінь—зима’2011/2012” стиліста В’ячеслава Дюденка у столичному клубі ”Крісте Холл”. 30-сантиметровий каркас у формі ковшу перукар обтягнув штучним волоссям

У столичному клубі "Крістел Холл" шість вітчизняних перукарів представили колекції зачісок "Осінь—зима'2011/2012". Вечір завершили показом зачісок стиліста 49-річного В'ячеслава Дюденка.

О 18.30 сірим "нісаном" до чорного входу під'їжджає В'ячеслав із дружиною Оленою. Виносять з автівки костюми й аксесуари для презентації.

— Сьогодні ми покажемо зачіски, які не носять на вулиці, — каже стиліст. — У звичайному житті будуть модними стрижки у стилі 1980-х — дуже короткі андрогінні "їжачки" з довгими чубчиками. Бісить, коли кажуть, що жінкам неприродно носити короткі зачіски. Є безліч прикладів, коли самиця має набагато скромнішу шевелюру за самця.

Пряме волосся залишиться на коротких зачісках, довге — завиватимуть. Темне фарбуватимуть у ягідні відтінки — смородиновий або вишневий. Коротке — у холодний білий.

Показ затягують на 2 год. У стиліста кучеряве світло-русе волосся.

— Раз на місяць зафарбовую сивину, бо повно вже, — говорить. — Якщо чоловік вирішив зафарбувати сивину, не можна робити колір дуже чорним. Темно-коричневий виглядатиме краще. Коли в тебе зморшкувата шкіра, а волосся як у молодого жеребця, виглядає дивно. Більшість політиків не фарбуються, бо їм треба виглядати мудрими. Але я на їхньому місці все-таки зафарбовував би сивину. Берлусконі (італійський президент Сільвіо Берлусконі. — "ГПУ") фарбується. Він — успішний політик і серед жінок популярний.

Роздивляється присутніх. Багато дівчат прийшли із зібраним у "гульки" або хвостики волоссям.

— Українки мене дивують. Коли заміжні або мають бой-френда, не фарбуються, не стрижуться, з хвостиками скупими ходять. Починають доглядати за собою, коли чоловік іде. Тоді у жінки знову починається смуга нареченої. Жінка має постійно змінюватися, бо однакова швидко приїдається.

Іде за лаштунки робити зачіски. У зал забігає травесті-діва Монро, 32 роки. Біле фарбоване волосся завите великими локонами.

— Я втілення жіночої краси, — хвалиться, кліпаючи накладними віями. — Так слідкувати за собою, як я — довбанутися можна. Не встигла побрити під пахвами — нічого страшного, вдягла болеро, щоб хащі не стирчали, й спокійно побігла на вечірку. Раджу самостійно зі своєю зовнішністю нічого не чудити. Років із 10 тому сама купила фарбу й зубною щіткою викрасилась у блондинку. Довго ще іржавою ходила.

— Я теж противник нетрадиційного догляду за волоссям, — каже В'ячеслав. — У 18 років працював моделлю в іменитих перукарів. Цілий місяць сидів у Москві, отримував по дві укладки на день й почалися проблеми зі шкірою голови. Бабушка якась порадила натерти голову цибулькою. Граємо з друзями у футбол і хтось каже: "Хто це котлет зранку наївся? Цибулею смаженою тхне". Два з половиною місяці не міг того сморіду позбутися.

О 21.00 моделі В'ячеслава Дюденка з'являються на подіумі у довгих вузьких чорних сукнях. На головах — геометричні фігури до півметра заввишки, обтягнуті чорним волоссям.

— Колекцію назвав "Із нами в майбутнє", — продовжує стиліст. — Кожна конструкція важить приблизно два кілограми. Металеві каркаси мені зробив знайомий зварювальник. Використав кілограм штучного волосся. Натуральне — то дуже дороге задоволення.

Зараз ви читаєте новину «Дюденко зробив зачіску з кілограма волосся». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути