вівторок, 19 лютого 2013 00:45

Депутата Олександра Пабата перевезли у німецьку клініку

Кажуть, що 38-річного Олександра Пабата, депутата столичної ради і голову фракції "Громадський актив Києва", обстежують в одній із німецьких клінік. Його переправили туди приватним літаком.

— Для вентиляції легень лікарі кілька разів виводили його з коми. Всі рефлекси в порядку. Температура нормалізувалася. Медики обіцяють врятувати зір. В Україні для цього не було належного обладнання. Наші лікарі й так зробили все від них залежне. Зараз триває обстеження. Потім робитимуть пластичні операції. Шанси на видужання зросли, — каже колега по Київраді. Просить не вказувати його прізвища.

Пабат постраждав від вибуху салюту на своїй дачі в селищі Гостомель неподалік столиці 2 лютого. Феєрверк хотів показати синам 7-річному Олексієві і 4-річному Олександрові на дні народження одного з них. Вибухом йому роздробило кістки обличчя. Втратив одне око. Мозок не пошкоджений.

Олександр Пабат родом із Полтави. 10 років тому пішов у політику. 2002-го уперше став депутатом Київради. 2005 року очолив партію "Громадський актив Києва" і суспільний рух "Народна армія порятунку". 2009-го балотувався в президенти.

Зараз ви читаєте новину «Депутата Олександра Пабата перевезли у німецьку клініку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути