пʼятниця, 17 червня 2011 06:00

20-метрова стіна роздавила незастраховану "Мазду 6"

Автор: фото: Олег Семерик
  Автомобіль ”Мазда 6”, на який упала стіна 100-річного будинку на вулиці Червоноармійській, 40 у Києві, ремонту не підлягає. Вживане авто цієї марки коштує до 150 тисяч гривень
Автомобіль ”Мазда 6”, на який упала стіна 100-річного будинку на вулиці Червоноармійській, 40 у Києві, ремонту не підлягає. Вживане авто цієї марки коштує до 150 тисяч гривень

14 червня о 21.00 на вул. Червоноармійській, 40 на припарковану "Мазду 6" упала стіна 100-річного будинку. Автомобіль роздавило, відновленню не підлягає. Машина не була застрахована.

Стіна завдовжки 20 м і заввишки 5 м відгороджувала дитячий садок від двору, де ставлять машини. В сусідньому будинку розташована Київська природоохоронна прокуратура.

У середу в обід рятувальники витягують автівку з-під завалу. Охоронці сусідньої парковки накривають її рядном. Місце огороджують попереджувальними стрічками.

— Спершу подумав, це так жартують, коли мені подзвонили і сказали, що трапилося. А потім — добре, що в ній мене не було. Я годину тому сидів там. Жаль, що так сталося. Я ставлю машину в нашому дворі, але тоді місця не було і поставив там. Охоронці сусідньої парковки даїшників викликали, але ті сказали, що то не ДТП, і поїхали. Міліція склала протокол. Просили чекати 10 днів до експертизи, — розповідає власник "мазди" Олег Семерик, 37 років. — Написав заяву в жек. Але там не прийняли її, сказали, це не їхня стіна, а дитсадка. Там відповіли, це не їхня проблема. Поки що чекаю, що міліціонери скажуть.

Олег Семерик працює заступником директора Проекту з розвитку ВІЛ-сервісу в Україні. Авто з рук купив 2007-го. Планує продати його на запчастини. Вживана "Мазда 6" коштує близько 120–150 тис. грн.

Власники сусідніх офісів неодноразово звертали увагу комунальників на аварійність стіни.

— 1 квітня написали листа в 105-й жек, — каже Сергій Дегтяр. — Передали його через дворніка. А чи дойшов, не знаю. Стіна була потріскана, з неї сипалася штукатурка. Тепер напевно будуть віднєкуватися. Добре, що ніхто не постраждав.

Зараз ви читаєте новину «20-метрова стіна роздавила незастраховану "Мазду 6"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути