вівторок, 17 травня 2011 05:15

Володимир Мішко викинувся з 14-го поверху

Володимир Мішко викинувся з 14-го поверху

— Там трагедія, з 14-го поверху викинулася людина, — показує в бік під'їзду продавщиця продуктової ятки. Торгує в дворі багатоповерхівки на вул. Вишняківській, 7а, неподалік станції метро Харківська у Києві. — Бачите — козирьок погнутий і перила. Все це на очах у консьєржки.

Чергова по будинку сидить на стільчику біля під'їзду. П'є заспокійливе.

— О восьмій ранку почула страшний шум. Прямо перед очима пролетів, гепнувся двічі. Лежав тут, доки визивали міліцію і "скору". Крові майже не було. Тільки коли почали грузить на каталку, пішла з носа.

34-річний Володимир Мішко у понеділок зранку викинувся з прохідного, нежилого балкона на 14-му поверсі. Він із дружиною та 4-річним сином мешкав у двокімнатці, яку йому подарували батьки. Професійно займався боксом. 10 років працював начальником відділу "Київжитлотеплокомуненерго" при міськдержадміністрації.

— Я із квартири почув страшний звук, — розказує В'ячеслав із будинку навпроти. — Вийшов на балкон. Думав, аварія яка чи прибиральна машина зачепила бак. Сусід курив на балконі, то він бачив, як мужчина на 14-му поверсі стояв, потім заліз на перила і шагнув униз.

О 8.15 під'їхала "швидка". Володимир іще дихав, ворушив губами.

— Він скончався, як тільки закрили двері "скорої", — додає В'ячеслав. — Видно пішов внутрішній крововилив.

На четвертому поверсі, де живуть Мішки, чотири помешкання. Усі двері броньовані. О 10.00 у понеділок ідемо до квартири №141. Відчиняє струнка білявка — дружина 29-річна Валентина Мішко:

— Пішов на роботу, — говорить із помітним західноукраїнським акцентом. — А сам піднявся на 14-й поверх. Не взяв ні мобілку, ні барсетку. До мене о 8.20 постукала сусідка. Сказала, він унизу лежить. Це борги його доконали. У нього інсульт перед цим був.

Дзвонить її мобільний. Знайомі висловлюють співчуття.

У прихожій гойдається боксерська груша. Мати Валентини, Марія, дістає із серванта весільне фото. На ньому Володимир міцний, широкоплечий. Має темне волосся і правильні риси обличчя.

— Гарний був, високий, як Кличко, — розказує Валентина. — Хотів щось для України зробити. Хотів, щоби про нього говорили. 10 років віддав боксу. Сім срібних медалей, кубок. Кілька років тому взяв кредит на машину — 33 тисячі доларів. Через проблеми на роботі не зміг виплачувати. Продав її, та ще й лишився винним банку 10 тисяч доларів.

Цього дня о 7.55 неподалік метро Дарниця у столиці на дереві у парку повісилася 40-річна жінка.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Мішко викинувся з 14-го поверху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути