пʼятниця, 20 січня 2012 18:44

Вродливі норвежки підвозять мандрівників автостопом, щоб завести знайомство

Вродливі норвежки підвозять мандрівників автостопом, щоб завести знайомство

Норвегія — найкраща в Європі країна для автостопу — розповідає мандрівник 28-річний Олександр Воробйов. За два роки він об'їздив автостопом Європу і Росію.

У Норвегії, розповідає, водії зупиняються самі, якщо бачать мандрівника.

"Тут їздити автостопом – суцільна радість. Дуже крута країна. Там люди дуже розслаблені. Їхати з ними - задоволення. Вони охоче беруть автостопників. Не нав'язуються, але люблять говорити про вічне і втикати. Щоправда, зупиняються все ж не так часто, як у нас, і по правилах:   треба стояти там, де можна зупинятися автотранспорту - краще біля заправок. На швидкісній трасі автостоп не заохочують, бо бояться збити. У заполярній Норвегії, на Луфутонських островах, люди самі пропонують допомогу  - зупиняються, навіть, якщо руки не підняв. Бачать людину – загальмують, спитають, куди йду, чи не треба підвезти. Якщо кажу, що просто подорожую і маю на це стільки-то днів, то агітують їхати з ними, можуть навіть запросити в гості. Вдома пригощали м'ясом кита".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Норвегія відновила прикордонний контроль для країн Шенгену

Мандрівник зазначив, що норвезькі водії охоче підтримують будь-яку розмову. Але іноземцям найчастіше зупиняються жінки.

"Водії в Норвегії рідко розмовляють про політику, бо не мають на що скаржитись, заробляють нормально. Можуть підтримати будь-яку розмову, люблять говорити про життя. Дуже багато людей з Норвегії і Швеції хвалять українських дівчат. Я вірю, що українки їм справді подобаються. Хоча, як на мене, норвезькі дівчата дуже-дуже красиві: класична нордична краса, ідеальна шкіра, ідеальні ноги – все, що чоловікові треба, в них є. Буває, в крамницю заходиш – а там просто фотомоделі за продавчинь, і не розуміють, які вони класні, вважають себе звичайними. Але водночас норвежки дуже доступні, розпусні. Там жінки частіше підбирають автостопників, щоб завести знайомство, але вже від автостопника залежить, чи хоче він цього".

Зараз ви читаєте новину «Вродливі норвежки підвозять мандрівників автостопом, щоб завести знайомство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути