вівторок, 29 липня 2014 14:13

У парфумерному барі Німеччині можна спробувати на смак улюблений парфум
7

У столиці Німеччини відкрився незвичайний парфумерний бар - відвідувачам пропонують ароматні коктейлі.

Заклад пропонує своїм клієнтам коктейлі, склад яких повторює відомі світові парфумерні композиції. Приміром, шанувальники аромату Guerlain Angelique Noire оцінять напій з нотами жасмину, бергамоту, кореня ангеліки, ванілі, рома і шампанського.

Унікальну парфумерну коктейльну карту розробив засновник закладу Арнд Хейссен. У меню ароматів представлені варіації відомих парфумерних композицій від Yves Saint Laurent, Armani, Annick Goutal, l'artisan Parfumeur і не тільки. Примітно, що відвідувачам запропонують не тільки алкогольні напої - є також безалкогольні коктейлі. Приміром, користується попитом композиція, присвячена аромату Penhaglion Orange Blossom. В її складі чай, свіжий лимон, жасминовий і ванільний сироп, рожева вода, кардамон і мармелад з апельсинового цвітіння.

Важливо відзначити також подачу напоїв - всі коктейлі розлиті в бокали, які подають в металевих відерцях Jo Malone, мініатюрних кошиках у формі велосипеда і чашах Trussardi.

В цілому, в головному барі закладу виставлені 15 флаконів, кожен з яких повідомляє про назву коктейлю і його інгредієнти. Продегустувати ароматні напої можна в готелі Ritz-Carlton Hotel, при якій відкрито цей унікальний бар. Назва зорієнтує - Fragrances ("Парфумерія").

Зараз ви читаєте новину «У парфумерному барі Німеччині можна спробувати на смак улюблений парфум». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути