вівторок, 24 лютого 2015 11:02

Свято весни найкраще провести у Східниці
3

Напевно, не знайдеться жінки, яка б не любила весну, а все тому, що їх переповнює радісне передчуття прекрасного свята - дня 8 Березня - свята весни, свята краси.

Чому саме 8 березня? З історії відомо, що в 1857 році Клара Цеткін вивела на вулиці Нью-Йорка жінок, які стукали в каструлі і вимагали кращого життя. І це зрозуміло. Жінки у той час працювали по 12-14 годин на добу й одержували за це мізерну заробітну плату – і вирішили не йти з вулиці доти, поки хазяї заводів і фабрик не виконають їхніх вимог. 
Ще в древньому Римі було прийнято відзначати жіночий день. Навіть рабині в цей день отримували вихідний і якісь подарунки. А знатні римлянки вдягали святкові вбрання і йшли в храм богині Вести.І те, що жіноче свято в Римі відзначалось на початку весни, зрозуміло. Саме жінка дає нове життя, а весна – це початок нового життя в природі.

В таке чудове свято хочеться відчути себе справжньою жінкою, без щоденних турбот і проблем. І в цьому нам допоможе професійний персонал чотиризіркового готелю "Київська Русь-Східниця", який знаходиться в одному з наймальовничіших куточків у Карпатах - у Східниці. З нагоди цього прекрасного свята, та з початком весни менеджери підготували чудову програму та безліч приємних подарунків.

Лише 8 березня, салон краси та медичний центр курортного готелю "Київська Русь — Східниця" пропонує усім жінкам знижку 10% на усі послуги та косметологічні процедури.
У готелі пропонують широкий спектр процедур, призначених для омолодження, корекції овалу лиця, виправлення дефектів старіння шкіри, усунення проявів негативного впливу зовнішнього середовища. Косметологічні програми для тіла забезпечують очищаючий, розслабляючий, тонізуючий, підтягуючий ефект та стимулюють лімфатичну систему. Спеціально розроблені комплекси процедур мають яскраво виражену антицелюлітну дію.

У медичному центрі готелю "Київська Русь" є європейське медичне обслуговування та уважне відношення до клієнтів. Обладнання медичного центру дозволяє проводити широкий спектр процедур . Також у "Київській Русі" пропонують програму реабілітації при хронічних захворюваннях сечостатевої системи. Зокрема, там лікують хронічні запальні процеси нирок і сечовивідних шляхів, передміхурової залози, сечокам'яну хворобу, літогенні діатези, стан після літотрипсії та операційного чи інструментального видалення каміння з нирок чи сечовивідних шляхів.Також там лікують хронічні захворювання суглобів, остеохондроз хребта, посттравматичні ушкодження суглобівщодо попередження, діагностики й лікування різних захворювань.

У бальнеотерапевтичному відділенні санаторію Східниці проводять комплексні процедури водолікування, такі як: душ Шарко, висхідний душ, гідролазерний душ, ванни лікувальні з підводним душ-масажем, ванни перлинні, вуглекислі, хвойні та аромованни, ванни з йодоброміксом, селеном, фітоконцентратами, молочними коктейлями "Цариця Сходу" і "Каффа". Використовують "сухі" вуглекислі ванни. Вони сприятливо впливають на центральну нервову систему, знімають депресію, невротичні стани, втому, безсоння.
В готелі "Київська Русь" функціонує бювет, в якому можна набрати мінеральної води з шести джерел. Вода із джерел та свердловин довозиться тричі на день і зберігається згідно норм. Як відомо, Східницькі джерела –цілющі.

У відпочинковому комплексі "Київська Русь – Східниця" створені всі умови для хорошого відпочинку, у ньому панує відчуття затишку, сама природа навколо допоможе відновитися організму.

Приємним сюрпризом стануть також знижки на проживання З 23.02.2015 до 25.04.2015 Ви можете скористатись знижками на проживання у номерах категорії Напівлюкс та Люкс:

при бронюванні номеру на 5 - 7 днів - 5 %;

при бронюванні номеру на 8 - 14 днів - 10%;

при бронюванні номеру на 15 та більше днів -15%.

Акційна пропозиція сумується з номіналом дисконтної картки, але не може перевищувати 20%. З 15.02.2015 до 25.04.2015 на номери категорії Апартаменти - знижка 30%.

Відпочиваючі можуть відвідати салон краси, тренажерний зал, басейн з джакузі, фінську, інфрачервону сауну, кінотеатр, у якому пропонують сеанси кінофільмів для дітей та дорослих, є два більярдні столи у барі готелю, який працює цілодобово. Увечері для Вас — жива музика. Затишний ресторан готелю потішить гурманів своїм меню, у якому можна знайти найвишуканіші страви європейської кухні та скуштувати українських, традиційних.

Індивідуальний підхід до кожного клієнта з боку професійних менеджерів готельного комплексу "Київська Русь – Східниця"дає змогу знайти оптимальне рішення для кожного туриста.

Детальнішу інформацію про лікувально-оздоровчий комплекс "Київська Русь-Східниця" можна дізнатися на сайті або за телефонами: (03248)48901, (095)4143344, (067)6568955.
Адреса готелю: Львівська обл, смт. Східниця, вул. Шевченка, 2а.

www.facebook.com

Зараз ви читаєте новину «Свято весни найкраще провести у Східниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути