четвер, 07 серпня 2014 16:50

Надзвичайні знімки унікальних і екстримальних місць планети
23

Пропонуємо вашій увазі підбірку фотографій Галини Андрушко - кращого сток-фотографа з більш ніж 15 000 фотографій подорожей і природи в портфоліо.

Почавши займатися в студентські роки гірським туризмом і альпінізмом, Галина була вражена красою і величчю незайманої природи і зрозуміла, що цю красу можна зберегти на фотографії, треба тільки опинитися в потрібний час в потрібному місці і, незважаючи на обставини, дощ або мороз, дістати камеру і натиснути на кнопку. Набравши в інтернет-пошуковику фразу "як заробляти на своїх фотографіях", Галина Андрушко відкрила для себе світ мікростоков і, кинувши прибуткову роботу в торговому бізнесі, повністю присвятила себе фотографії. Це було в середині 2006 року.

Зараз її зображення продаються по всьому світу. Багато друкованих та інтернет-видань використовували їх для реклами, веб-дизайну і обкладинок. Галина і її команда люблять подорожувати. Її образи є унікальними з точки зору якості і тематики. Вона є одним з небагатьох фотографів у світі, які здатні зробити високоякісні зображення в екстремальних умовах гірських або пустельних трас.

Зараз ви читаєте новину «Надзвичайні знімки унікальних і екстримальних місць планети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути