середа, 30 липня 2014 16:51

Літній відпочинок принесе здоров'я
3

Марина та Роман Кокоти зі Львова довго планували свій літній відпочинок з двома дітьми — сином Андрієм та донькою Анастасією. Шукали місце, де можна не тільки насолоджуватися життям, набратися сил, а ще й хотіли оздоровитися. Син Кокот має проблеми зі шлунком — у нього гастрит. Роман ж травмував коліно, після операції час від часу відчуває гострий біль.

"А я просто хотіла відпочити від щоденних проблем, - каже Марина Кокота. - Гастроентеролог, що лікує малого, рекомендував поїхати у Карпати. Тільки ми вагалися, в якому готелі зупинитися. Знайомі порадили "Гніздо голубки". Торік там відпочивали, казали, кращого місця не варто й шукати".

Кокоти послухалися і поїхали у готель "Гніздо голубки", що розташований в селі Шаян Закарпатської області. Шаян називають одним з кращих бальнеологічних курортів в Україні. Головним скарбом цього регіону вважають воду. Максимальне використання природного ресурсу допомагає повною мірою відновитися організму. Готель "Гніздо голубки" - єдиний приватний готель в курорті Шаян, на території якого є мінеральні води № 4 і № 242.

"Курорт Шаян називають Українською Швейцарією. Щойно туди вступиш, одразу вражає чисте повітря, краса та магія природи, цілющі властивості мінеральної води, - веде далі жінка. - До того ж комфортне проживання у готелі роблять відпочинок справді незабутнім. Там відповідність ціни та якості, індивідуальний підхід до кожного гостя. Таким не кожен український готель може похвалитися".

Усі номери готелю оснащені кондиціонерами, плазмовими телевізорами, міні-сейфами, фенами, кабельним телебаченням — 40 каналів, 15 з них угорських. Також там можна скористатися швидкісним інтернетом. Санвузли — з цілодобовою холодною та гарячою водою. При готелі працює ресторан зі смачною домашньою кухнею. Клієнти можуть користуватися маленьким бюветом прямо у ресторані готелю. Гості приймають мінеральну ванну в бальнеологічному кабінеті під наглядом медичного працівника. Також пропонують унікальну можливість понуритися у чан з мінеральною водою, яка нагрівається до 43 градусів. Можна відчути велике задоволення від зміни температур — зануритися у гарячу мінеральну воду (+43 градуси) і холодну воду в міні-басейні (+10 градусів).

Відпочиваючі можуть придбати оздоровчі путівки в санаторії, що розташовані поруч. Там оздоровлюються та лікують хронічні недуги органів травлення, сечовивідних шляхів, опорно-рухової системи. Можуть замовити фізіотерапевтичні процедури, озокерит, мінеральні та гідромасажні ванни, циркулярний душ та озонотерапію.

Для клієнтів, які мешкають у готелі більше 5 днів, у "Гнізді голубки" пропонують знижки. Діти до 5 років проживають безкоштовно.

Кокоти відпочивали два тижні. Син вилікував шлунок, у Романа перестало боліти коліно. Через півроку, взимку, знову збираються на відпочинок. Уже будуть кататися на лижах та насолоджуватися зимовими Карпатами.

Кокоти розповідають, що у "Гніздо голубки" часто молодята їдуть у весільну подорож. Там проводять ювілеї, дні народження, заручини

Телефони:
+380987520151
+380959470081
[email protected]

http://gnezdogolubki.com.ua/

Зараз ви читаєте новину «Літній відпочинок принесе здоров'я». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути