четвер, 31 березня 2016 14:45

Готелі Криму 2016 або де відпочити цього літа

 

Як би не складалася політична ситуація з Кримом, даний регіон був і залишається улюбленим місцем відпочинку українців. За останні роки сервіс в готелях Криму значно покращився, багато в чому на це вплинула і зростаюча конкуренція, і високі вимоги самих туристів. Готелі Криму також перевіряла Інспектор Фреймут, що позитивно позначилося на розвитку галузі, так як "вижили" лише гідні. За підсумками відгуків, зібраних на спеціалізованих майданчиках, і на сайті всесвітньо відомого проекту booking.com нам вдалося скласти список найбільш популярних місць відпочинку як в Криму в цілому, так і в Севастополі, зокрема.

Міні готелі Севастополя

Лідируючі позиції в даній категорії займають Готель-ресторан "Глечик" та Міні-готель "Диво", які завоювали рейтинг 9.5 з 10. Відмінною особливістю даних готелів стала чистота, затишок і адекватні ціни, саме за цими параметрами готелі відзначалися найчастіше.

Готелі Севастополя біля моря

У п'яти хвилинах ходи від міського пляжу і набережної розташувався Готель-вілла "Адмірал". Адмірал готель в Севастополі двічі проходив перевірку в українському шоу "Ревізор" і по праву завоював срібну нагороду. Даний готель відрізняється затишною, можна навіть сказати - домашньою атмосферою, бездоганною чистотою і відмінним місцем розташування. У 10 хвилинах пішої ходи від готелю знаходиться міська площа і набережна, а ще ближче - пляж. Також, гостей порадують найсвіжіші континентальні сніданки.

Гостьові будинки

Якщо ви розглядаєте відпочинок в Севастополі 2016, то привабливими є ціни на гостьові будинки. Однозначним лідером даної категорії став Пансіон "Віолетта" з балом 9.7 з 10 і статусом "Чудово". Даний готель відрізняється сучасністю номерів, добродушністю персоналу та ідеальною чистотою. 90 гостей готелю поставили оцінку 9.9 за чистоту. При цьому ціни на номери є середніми по місту. Визначившись з місцем зупинки, обов'язково відвідайте основні визначні пам'ятки Криму, такі як Херсонес Таврійський, пл. Нахімова, Графську пристань і багато інших. Впевнені, що відпочинок в Севастополі прийдеться вам до душі і залишиться в пам'яті на довгі роки.

Зараз ви читаєте новину «Готелі Криму 2016 або де відпочити цього літа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути