пʼятниця, 16 грудня 2011 06:15

Віталій Кличко зустрінеться з Чісорою

18 лютого український боксер, 40-річний Віталій Кличко, зустрінеться з британцем Дереком Чісорою, 27 років. Для "ГПУ" сценарії цих поєдинків Віталія Кличка коментує тренер із Москви Ігор Смольянов, 32 роки.

3 грудня Дерек Чісора за розділеним рішенням суддів поступився перспективному 2-метровому фіну Роберту Хеленіусу. На думку багатьох, Чісора видавався переконливішим за свого суперника. Чи здатний він створити великі проблеми Віталію?

— Тому Віталію, якого ми знаємо, Чісора не завдасть проблем. Хеленіус, хоч і схожий із Кличком за габаритами, але працює зовсім інакше. І в останньому своєму бою фін мав не найкращий вигляд — набрав м'язової маси і перестав боксувати.

Чісора досить легко входив у близьку дистанцію в поєдинку з Хеленіусом.

— Навряд чи це можливо в зустрічі з Кличком — через виключно незручну і непередбачувану роботу передньої руки Віталія. Він б'є, як кажуть, "із кишені". Ліва рука в нього опущена, і всі удари починають траєкторію однаково — знизу вгору. Передбачити, що це за удар — прямий, аперкот чи хук, — неможливо. До всього іншого передня рука працює з високою частотою і Віталій постійно рухається.

Чим Чісора може бути небезпечний для Кличка?

— Тільки невгамовним бажанням молодого спортсмена перемогти. Але Чісора та Кличко — боксери цілком різного класу. Віталій давно пройшов ті боксерські речі, про які Чісорі тільки належить дізнатися.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко зустрінеться з Чісорою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути