пʼятниця, 23 вересня 2016 05:30

Усик може зібрати всі пояси першої важкої ваги

Автор: ФОТО З САЙТА www.kp.ua
  Минулої суботи Олександр Усик вперше провів 12-раундовий бій
Минулої суботи Олександр Усик вперше провів 12-раундовий бій

Українець 29-річний Олександр Усик став чемпіоном світу з професіонального боксу 18 вересня. Уродженець Сімферополя у польському Гданську переміг за очками вже колишнього чемпіона світу за вер­сією Всесвітньої боксерської організації в першій важкій вазі, поляка Кшиштофа Гловацького. Усик виборов титул у 10-му поєдинку. Побив рекорд американця Евандера Холіфілда, який став чемпіоном у 12-му.

— Якщо розцінювати шанси Усика проти найсильніших бійців першої важкої ваги, то я відзначив би двох найскладніших суперників — росіянина Дениса Лебедєва й кубинця Юнієра Дортікоса, — каже боксер Роман Шкарупа, 37 років. — Лебедєв виглядає солідно. Він — фізично сильний, з характером, останніми роками додав у техніці. Дортікос є боксером із хорошою швидкістю, чуттям і гострим ударом. До того ж ще не знав поразок на ринзі.

Не можна недооцінювати ще кількох атлетів. Наприклад, росіянина Григорія Дрозда й латиша Майріса Брієдіса. Але Дрозд давно не був на рингу. Тому складно сказати, в якій формі він підійшов би до бою. Брієдіс набрав непогані оберти. Та Усик для нього — складний іспит. Такі бійці, як британець Тоні Белью та німець Марко Хук, надто прості й передбачувані для Олександра. Тому в українця непогані шанси зібрати всі пояси першої важкої ваги. Звичайно, багато залежатиме від менеджерів і від того, як вони зможуть домовитися. Об'єднавчі бої викликали б величезний інтерес серед любителів боксу.

Зараз ви читаєте новину «Усик може зібрати всі пояси першої важкої ваги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути